Breaking News

Itt a Harry Potter RPG-játék Hogwarts Legacy utolsó előzetese




Már többször írtam róla, hogy jön a Harry Potter új RPG játéka, a Hogwarts Legacy, jelen állás szerint egyeseknek februárban (az újabb eszközökre), másoknak áprilisban (a régebbi eszközökre). 

Nem kell már sokat aludnunk a premierig, ennek örömére kiadtak még egy utolsó előzetest a játékhoz.


Az biztos, hogy ez egy csodálatos játéknak ígérkezik.

A játék az 1800-as évek varázslóvilágában játszódik majd, a játékosok pedig azt élhetik át, milyen volt akkoriban a Roxfort tanulójának lenni.




A játék tele lesz varázslattal, a játékosok a saját kalandjukat élhetik át, varázslóként vagy boszorkányként. Növelhetik a szereplőjük képességeit, miközben új varázslatokat tanulnak, fejleszthetik a harci képességeiket és választhatnak társat is maguk mellé, aki segít szembenézni az ellenségeikkel. 

Különbözú kihívások is lesznek a játékban, a karaktereknek nehéz döntéseket kell meghozniuk, eközben olyan feladatok várnak rájuk, mint új varázslatok elsajátítása, új bájitalok elkészítése, legendás állatok megszelídítése és olyan veszélyek feltárása, amik a varázslóvilág rég elfeledett múltjához kötődnek. Az út során pedig egy új, "furcsa képességet" is felfedezhetnek a játékosok, amivel csak ők bírnak.


Az új előzetes:

Nincsenek megjegyzések