Breaking News

Megvan az Evelyn Hugo hét férje adaptáció rendezője!

Korábban a Netflix szerezte meg Taylor Jenkins Reid bestseller regényének, az Evelyn Hugo hét férjének a jogait. 

Azóta kicsit nagy volt a csend a projekt körül, de látva a hatalmas TikTok sikert, sejthető volt, hogy nem engedik csak úgy el. 

Most pedig befutott a régóta várt friss hír: megvan a rendező! 

A hírek szerint a Liz Tigelaar által készített forgatókönyvből Leslye Headland rendezi majd az adaptációt. 

Bevallom, én még nem különöebben ismerem a munkásságát, a Russian Doll az egyetlen, amit igen (és szerettem), de producerként már több sorozaton dolgozott. (Viszont hamarosan várhatóan be fog robbanni, épp most fejezte be egy Star Wars sorozat rendezését.)

A könyvről:

Egy szédítő hollywoodi karrier. Egy mélyen eltemetett titok.

A legendás, de teljes visszavonultságban élő világsztár, Evelyn Hugo évtizedek óta először hajlandó interjút adni. A döntésénél már csak a választása meglepőbb: ragaszkodik egy fiatal, ismeretlen újságírónőhöz, Monique Granthoz. Miért pont neki jut ez az álomlehetőség?

Aztán Evelyn emeli a tétet. Mert a szimpla sztárinterjú helyett sokkal többet ajánl. Mindent. A teljes igazságot csillogóan botrányos életéről. Semmit sem szépítve és semmit sem elhallgatva.

Ahogy elkezdődik a munka, az újságírónő nemsokára sejteni kezdi: valamilyen módon összefonódik saját sorsa és Evelyn múltja. Ám ennek a titoknak nagy ára van.

Szerelmek, végzetek, barátságok és árulások, aztán egy elképesztő csavar…

Ez a szenvedély és az életbölcsesség letehetetlen regénye.

Hagyd, hogy magával ragadjon!

Nincsenek megjegyzések