Breaking News

Hamarosan magyarul is megjelenik Ali Hazelwood romantasyje - íme a magyar borító és fülszöveg!

Korábban már írtam róla, hogy Ali Hazelwood kicsit ugrott egyet, és ezúttal fantasy románccal jelentkezett! 

A Bride - A menyasszony május elején érkezik magyarul is, úgyhogy hamarosan megtudhatjuk, hogy áll ez a zsáner a szerzőnek.

És hogy miért a váltás? 

Ahogyan Ali Hazelwood írta a könyv bejelentésekor: "Néha meg kell írnod három STEM romkomot, hogy kellően megbízzon benned a kiadói csapatod, és aztán BAM, csapdába ejted őket egy vérfarkasos-vámpíros románccal, amit már nagyon régen szeretnél megírni."

De azt is megígérte, nem végleges búcsúzik a STEM világától.




Fülszöveg:

Misery Lark, a Délnyugat legbefolyásosabb vámpír vezetőjének egyetlen lánya kitaszított lett - ismét. Az emberek között töltött névtelen napjainak vége: visszahívják, hogy teljesítse a vámpírok és halálos ellenségeik, a vérfarkasok közötti ősi békeszerződés feltételeit. Így nincs más választása, mint megadni magát a cserének... ismét.
A vérfarkasok kegyetlenek és kiszámíthatatlanok, és az Alphájuk, Lowe Moreland sem kivétel ez alól. Teljes fegyelemmel irányítja a falkáját, de igazságosan. És a Vámpír Tanáccsal ellentétben, nem is érzelmektől mentesen. Ahogy figyeli Misery minden mozdulatát, egyértelmű, hogy nem bízik benne. És ha tudná, ezt mennyire helyesen teszi...
Merthogy Miserynek megvan a saját oka, amiért beleegyezik ebbe az elrendezett házasságba, olyan oka, aminek nincsen semmi köze sem a politikához, sem szövetségekhez, de nagyon is köze van az egyetlen dologhoz, ami valaha is fontos volt neki. És bármit hajlandó megtenni, hogy visszaszerezze azt, ami az övé, még ha ez azt is jelenti, hogy egyedül kell élnie a vérfarkasok területén... egyedül a farkassal.

Nincsenek megjegyzések