Breaking News

Úton az újabb Hunger Games - Az éhezők viadala könyv! - Íme a cím, a megjelenési dátum és hogy miről szól majd!
Jön az újabb Hunger Games könyv!

Az imént bejelentették, hogy bizony, érkezik egy újabb kaland Az éhezők viadala világában. 

A könyv címe Sunrise on the Reaping, vagyis Napfelkelte Aratáskor lesz. Újra visszatérünk Panem világába, Az éhezők viadala eseményei előtt 24 évvel, az ötvenedik Viadal reggelére. Ez volt az évfordulós viadal, tehát a 2. Nagy Mészárlás. 
És ez egyben azt is jelenti, hogy valószínűleg többet megtudunk egy viadalról, amiért a rajongók régóta könyörögnek: ez ugyanis Haymitch viadala. Arról nem szól a fáma, hogy ő lesz-e főszereplő, de a viadal biztosan az, amin ő is részt vett.

Ha valaki esetleg nem emlékszik, az 50. viadalon duplaannyi gyereket húztak ki, minden körzetből 2 lányt és 2 fiút, így összesen 48-an voltak az arénában.

A könyv megjelenése 2025. március 18-ra várható.
A hivatalos közleményben kiadott Suzanne Collins megszólalás szerint a szerzőt David Hume is inspirálta, és az a gondolata, milyen könnyen történhet meg, hogy rengeteg embert vezet egy kisebbség. Illetve mélyebben foglalkozik majd a propaganda természetével és azzal, mi történik, ha valaki uralma alá akarja hajtani a narratívát. Ahogy Collins fogalmaz, egyre többször szükséges feltennünk a kérdést: valódi vagy nem valódi?


Nincsenek megjegyzések