Breaking News

Parádés szereposztással készül film Jojo Moyes újabb regényéből - Újabb jelenetfotók érkeztek!

Korábban már megírtam, hogy Jojo Moyes Az utolsó szerelmes levél című könyvéből film készül, amit végül a Netflix vásárolt meg, ráadásul nem is olyan régen kaptunk hírt arról, hogy egy újabb Moyes regényből is adaptáció készül.

De egyelőre maradjunk Az utolsó szerelmes levélnél! 

A filmben a főszereplő az Oscar jelölt Felicity Jones és a már több adaptációból is ismerős Shailene Woodley lesznek. Hozzájuk csatlakozik Joe Alwyn, akit A kedvenc és a Két királynő filmből már ismerhetünk és Nabhaan Rizwan (1917).

A múltkor már kaptunk két jelenetfotót a filmből, most pedig érkezett két újabb!

Egyébként a rendező a szintén nagyon tehetséges, az Euphorián is dolgozó Augustine Frizzell, mellette pedig Jones és Woodley executive producerek.


A könyv fülszövege:


Ellie ​századunk tipikus szinglije, aki az újságírói karrierje nyújtotta biztos jövedelmének és baráti társaságának köszönhetően alapvetően élvezi független életét. Jó kedélyét egyetlen dolog árnyékolja be: egy nős, családos férfiba szerelmes. A szerkesztőség archívumában – megírható téma után kutatva – véletlenül rábukkan egy levélre, melyben egy szerelmes férfi arra kéri kedvesét, Jennifert, hagyja ott a férjét, és utazzon el vele. Ellie az 1960-as években írt rejtélyes levélben saját titkos vágyait fedezi fel, ezért megpróbálja kibogozni a szerelmi történet szálait, bízva abban, hogy reményt meríthet a hajdani szerelmespár sorsából.
Az eseménydús, váratlan fordulatokban bővelkedő regényben a múlt és a jelen romantikus, megható, szenvedélyes – olykor erotikus – képei váltakoznak. Jennifer a múltban próbálja megtalálni elveszett szerelmét, az időközben újabb szerelmes levelekre bukkanó Ellie pedig a jelenben igyekszik felkutatni az egykori szerelmeseket, és megtudni, vajon egymásra találtak-e végül?

 


Nincsenek megjegyzések