Breaking News

Új szinkronos előzetes érkezett a Halál a Níluson filmhezA Halál a Níluson legújabb adaptációjának premierje annyiszor csúszott már, hogy nehéz is követni.

Ráadásul az utóbbi időben elég nagy volt a csend körülötte, ami nem is csoda, hiszen sokakban felmerült a kérdés, hogy Armie Hammer hatalmas botránya után vajon mit kezdenek a filmmel. Ekkora nevekkel a stáblistán nehezen lenne összehozható, hogy újraforgassák a jeleneteit egy új színésszel, viszont ha nem teszik, számíthatnak rá, hogy az bizony meglátszik majd a bevételeken, és nem biztos, hogy jó fényt vet a stúdióra. 

Mindenesetre Armie Hammer maradt, még ha sokak szerint igyekeztek is háttérbe szorítan az új, karácsonykor érkezett beharangozóban. 

A magyar premier február 17-én lesz.


A Poirot-t alakító Kenneth Branagh mellett szerepel majd a filmben az Oscar-jelölt Annette Bening, Russell Brand, a Victoria & Abdul sztárja, Ali Fazal, a Wonder Womanből Gal Gadot, a Trónok harcából Rose Leslie, a Szólíts a nevedenből Armie Hammer, a Fekete párducból Letitia Wright és a Sex Educationből Emma Mackey!

A könyv fülszövege:

Ki irigyelhette szépségét, gazdagságát, boldogságát? Mindenki. Kinék lehetett több-kevesebb oka a gyilkosság – sőt gyilkosságsorozat elkövetésére? A hajón szinte mindenkinek. S ha már Ergyiptomban, régészeti leletek felkeresésére indult útnak gazdag utasaival a hajó, a „véletlenül” fedélzetén tartózkodó Poirot is régészeti módszerekkel kezd a bűntény felderítéséhez: először minden zavaró, fölösleges elemet eltávolít, aztán minden kétséget kizáróan bebizonyítja, hogy az a gyilkos, akire (természetesen) a legkevésbé sem gyanakodhatunk.


A film hivatalos leírása:

A belga detektív, Hercule Poirot egyiptomi vakációja egy folyami gőzösön ijesztő fordulatot vesz, amikor a hajón utazó álompár idilli nászútját gyilkosság zavarja meg. A végeláthatatlan sivatagban, a gízai piramisok lábánál kibontakozó rejtélyben a féktelen szenvedély és az őrjítő féltékenység éppúgy főszerepet játszik, mint a változatos hátterű és kifogástalanul öltözött utazók, akik sötét fordulatok elé néznek, mielőtt szembesülnek a végső, döbbenetes megoldással.


Az új előzetes:
 

Nincsenek megjegyzések