Breaking News

Itt vannak az első jelenetfotók a Baráti beszélgetések sorozatból!

A Hulu és a BBC Three közösen készít adaptációt a Normális embereket szerzőjének újabb könyvéből, a Baráti beszélgetésekből. 

A minisorozat főszereplői Alison Oliver, Sasha Lane (American Honey, Hearts Beat Loud), Joe Alwyn (A kedvenc, Az utolsó szerelmes levél, Két királynő) és Jemima Kirke (Sex Education, Sylvie’s Love, Girls).

A széria idén tavasszal érkezik, most pedig megosztották belőle az első jelenetfotókat:











A könyv fülszövege:

A ​Normális emberek szerzőjétől
Sally Rooney: Baráti beszélgetések

„Igazi kultuszsiker… a megcsalás és a barátság pontos, élethű komédiája.” – Entertainment Weekly
Frances hidegfejű, szenzitív fiatal nő, Dublinban tanul, írói pályáját építgeti. Legjobb barátnője a szépséges Bobbi, aki öntelt és hiú ember. Egyik este megismerkednek egy ismert fotóssal és egyre közelebb kerülnek hozzá. Frances be kell vallja magának, mennyire imponál neki az idősebb nő ízléses otthona és jóképű férje, Nick. Frances és a férfi flörtölni kezdenek, de kalandjuk, ami kezdetben szórakoztató csacskaságnak tűnik, később fájdalmas érzésekhez vezet…
A Baráti beszélgetések hibátlanul megkomponált, csalafinta humorú történet a fiatalok életének veszélyes pillanatairól, hiteles érzéseikről. Rooney regényében feltárja, milyen bonyodalmakat szülhet a nők közötti barátság.

Sunday Times: Az Év Fiatal Írója Díj
Vogue: Az év tíz legjobb könyvének egyike
Slate: Az év tíz legjobb könyvének egyike
Buzzfeed: Az év egyik legjobb könyve
Elle: Az év egyik legjobb könyve
Jelölés: Dublini nemzetközi irodalmi díj

„Pontos, humoros, gondolatébresztő… nagyszerű portré két fiatal nőről, akik igyekeznek megbirkózni a felnőtté válás kihívásaival.” – Celeste Ng, a Kis tüzek mindenütt szerzője
„Óriási könyv… Egy nap alatt kiolvastam. És ezzel nem vagyok egyedül.” – Sarah Jessica Parker

Nincsenek megjegyzések