Breaking News

Megérkezett a Love, Death + Robots 3. évadának hosszú beharangozója, magyar felirattal!
Itt a Love, Death + Robots harmadik évadának végső, hosszú előzetese!Na jó, valójában csak egy rövid teasert kaptunk, ami jobbára inkább az elmúlt két évből válogat össze amolyan hangulatteremtő montázst. De már ez is kecsegtető!

A harmadik évad május 20-án érkezik.

Mint ismeretes, az előző évad némileg rövidebb lett, mint az első volt, cserébe viszont azok, amikkel nem sikerült elkészülni olyan hamar, átkerültek a harmadik évadra.

A harmadik évad 8 részes lesz, csakúgy, mint a második. Viszont egy dologban jobban hasonlít az elsőre: három első évados közönségkedvenc animáció folytatása is érkezik, ezek a Three Robots, a Sonnie's Edge és a The Witness.

Az évad hivatalos leírása:

Május 20-tól látható kizárólag a Netflix műsorán. Az Emmy-díjas animációs antológia, a Love, Death & Robots harmadik évadának vezető producerei Tim Miller (Deadpool, Terminator: Sötét végzet) és David Fincher (MINDHUNTER - Mit rejt a gyilkos agya, Mank). Félelem, képzelet és szépség elegyedik a kilenc új epizódban, ami az ősi gonosz felfedezésétől egy vígjátékba illő apokalipszisig terjed, és a fantasy, horror, sci-fi világába tartozó, megdöbbentő történeteket mesél el a sorozatra jellemző humorral és vizuális újításokkal.


Az új előzetes:


Nincsenek megjegyzések