Breaking News

Megérkezett a Love, Death + Robots 3. évadának hosszú beharangozója, magyar felirattal!




Itt a Love, Death + Robots harmadik évadának végső, hosszú előzetese!



Na jó, valójában csak egy rövid teasert kaptunk, ami jobbára inkább az elmúlt két évből válogat össze amolyan hangulatteremtő montázst. De már ez is kecsegtető!

A harmadik évad május 20-án érkezik.

Mint ismeretes, az előző évad némileg rövidebb lett, mint az első volt, cserébe viszont azok, amikkel nem sikerült elkészülni olyan hamar, átkerültek a harmadik évadra.

A harmadik évad 8 részes lesz, csakúgy, mint a második. Viszont egy dologban jobban hasonlít az elsőre: három első évados közönségkedvenc animáció folytatása is érkezik, ezek a Three Robots, a Sonnie's Edge és a The Witness.

Az évad hivatalos leírása:

Május 20-tól látható kizárólag a Netflix műsorán. Az Emmy-díjas animációs antológia, a Love, Death & Robots harmadik évadának vezető producerei Tim Miller (Deadpool, Terminator: Sötét végzet) és David Fincher (MINDHUNTER - Mit rejt a gyilkos agya, Mank). Félelem, képzelet és szépség elegyedik a kilenc új epizódban, ami az ősi gonosz felfedezésétől egy vígjátékba illő apokalipszisig terjed, és a fantasy, horror, sci-fi világába tartozó, megdöbbentő történeteket mesél el a sorozatra jellemző humorral és vizuális újításokkal.


Az új előzetes:


Nincsenek megjegyzések