Breaking News

Meglepő: lecserélték A Bridgerton család Francescáját - íme az új színésznő!




Francesca A Bridgerton család mindkét évadában kicsit "mostohagyerek" volt. Az első évadban sem szerepelt sokat, a másodikban pedig kicsit nagyobb szerepet kapott volna a készítők szerint, viszont az őt alakító színész, Ruby Stokes nem ért rá, ezért úgy intézték, hogy megint ne találkozzunk vele az évad második felében. (Egyébként egy másik Netflix adaptációban kapott főszerepet, amiről már írtam: a Lockwood & Co.-ról itt olvashattok.)

Úgy tűnik, ez annyira elmélyült, hogy végül lecserélték őt egy másik színészre!

Így a harmadik évadban helyette Hannah Dodd (Egy botrány anatómiája, Megtalálsz Párizsban, Kurtizánok kora) alakítja majd Francescát. 



Egyébként úgy tűnik, az új színésznőnek bejönnek a kosztümös filmek: már szerepelt a Kurtizánok korában, emellett látható lesz majd az Enola Holmes 2-ben is.

Korábbi kosztümös fotó az új Francescáról:




Bevallom, vegyesek az érzéseim. Egyrészt furcsa lesz, hogy egyszer csak kicserélnek egy színészt, ez ritkán szokott nem hagyni bennem kellemetlen érzéseket. Másrészt bevallom, nekem nem nagyon volt szimpatikus a Francescát alakító színész, jobbnak tűnik az új választás. És azt is megértem, nem akarták, hogy csak félgőzzel legyen jelen a következő évadban is főleg, hogy az ő sztoriját is elő kellene készíteniük.


Nincsenek megjegyzések