Breaking News

Hamarosan megjelenik az Arkánum Krónikák következő könyve!

Hamarosan megjelenik Kresley Cole Arkánum krónikák sorozatának következő része, a Vihar előtti csend. 

Mint ismeretes, a külföldi kiadó nem vitte tovább azt a stílust, amivel elkezdték a sorozatot, hanem útközben váltottak - ez azért is különösen fájó, mert a magyar kiadó is ezekkel a borítókkal kezdte el kiadni a könyveket. Így pedig maradtak a saját tervek, az eredeti könyves stílusát utánozva.

Mutatom a mostani borítót:







Fülszöveg:

A katasztrófa után…
A Császár pokoli csapása egy egész sereget eltörölt a föld színéről, és veszélybe sodorta az emberiség jövőjét – de Circe visszavágott.
Az elemi összecsapás iszonyú pusztítást végez az Arkánumok világában, és kis híján Evie életébe kerül, aki elszakad a szövetségeseitől.

Miután Richter keze nyomán Aric eltűnik, Jack és Selena pedig vértanúkká lettek, Evie-nek már csak a benne rejtőző sötétség marad.
Ekkor bukkan fel két új Arkánum, akik mindent megváltoztatnak: az egyik megváltást hozhat, a másik elsöprő lidércnyomást.

Evie kénytelen Aric nyomába eredni, hogy helyrehozza a törékeny kapcsolatukat. De minél többet tud meg a majdani szerepéről – és a hátborzongató múltjáról –, úgy nő az esélye, hogy a Császárhoz fogható szörnyeteggé válik.

Csak rajta múlik, hogy a szövetségesei oldalán minden addiginál hevesebben szembeszállhasson a pusztító Richterrel…

A New York Times-sikerlistás Arkánum Krónikák akciódús új kötete.

Nincsenek megjegyzések