Breaking News

Márciusban magyarul is érkezik Tom Felton könyve!

Arról már beszámoltam, hogy jövőre érkezik magyarul Alan Rickman naplója (illetve az azokból összeállított kötet), és hamarosan egy másik Harry Potter szereplő visszaemlékezéseit is olvashatjuk magyarul.

Tom Felton Beyond the Wand című könyve a HVG Könyvek gondozásában fog megjelenni Túl ​a varázslaton - Egy mardekáros vallomásai címen. A megjelenés időpontját is tudjuk: 2023. március 13-at kell bevésni a naptárainkba!





A fülszöveg:

Az esetlen kis „csenő manóból” karizmatikus varázslóvá váló Tom Felton gyerekkora minden volt, csak hétköznapi nem. Korán hírnevet szerzett, és mindössze tizenkét évesen hirtelen a rivaldafényben találta magát, amikor megkapta a Harry Potter-filmek Draco Malfoyának ikonikus szerepét.
Tom őszintén és a védjegyévé vált humorral most először vall arról, milyen is volt a mozivásznon, a varázslóvilág tagjaként felnőni. Mindent elmesél a nagy áttörésről, magáról a forgatásról, a tíz év alatt szerzett tartós barátságokról, de olvashatunk a hírnév előnyeiről és hátrányairól, és arról is, hogyan boldogult felnőttként a forgatás befejezése után.
Készüljünk fel, mert egy hús-vér varázslóval fogunk találkozni!


(Viktória volt a szemfüles, aki észrevette - köszönjük az infót!) 

Nincsenek megjegyzések