Breaking News

Cover Reveal - All Broke Down


Sziasztok!

Újabb Cover Reveal poszttal készültem nektek! Cora Carmack újabb sorozatának, a Rusk University első részének a borítóleleplezésében is részt vettem, most pedig már a második rész érkezik és megint hozhatom nektek a borítót!

Cora Carmacket bizonyára már sokan ismeritek, nálunk is megjelent már a Szakítópróba, a Színjáték és az Összpróba című könyve a Content 2 Connect kiadó jóvoltából.

A Rusk University első kötete, az All Lined Up nem olyan régen jelent meg, tervezek még róla véleményt írni, mindenesetre röviden: nekem tetszett.

A második rész, az All Broke Down fülszövege:

A New York Times és USA Today bestseller szerző, Cora Carmack új new adult, vérbeli texasi Rusk University sorozatának második könyvében egy fiatal nő rájön, hogy nem csak azért harcolhatsz, amiben hiszel... néha azért is harcolnod kell, amit szeretsz.
Dylan veszett ügyekért küzd. Talán pont azért, mert egykor ő maga is az volt.
Környezetvédelmi problémák, civil jogok, korrupt társaságok és politikusok - csak nevezd meg és ő már valószínűleg benne is van a tiltakozásban. Amikor a legutóbbi ügy miatt egy éjszakát börtönben kell töltenie, találkozik Silas Moore-ral. Ő másféle küzdelemben utazik. És bár hihetetlenül arrogáns és idegesítő, nem tehet róla, teljesen lenyűgözi a srác. Újabb veszett ügy.
Silas életében csak két dolog jött mindig magától értetődőn: a foci és a bajkeverés. És pont ez utóbbi juttatja egy zárkába a "csináld jobban" Dylannel. Már találkozott ilyen lányokkal - ő maga javítóknak hívja őket, akiknek nincs is nagyobb vágyuk, mint hogy begyógyítsák a sérüléseket és ideális pasialapanyagot gyúrjanak belőle. De Dylan nem gondolja úgy, hogy vele bármi baj lenne, és az tuti, hogy nincs szüksége egy barátnőre, aki megpróbálja átalakítani. Egészen addig, amíg a dühkezelési gondjai és a hirtelen hozott döntések nem fenyegetik az egyetlen dolgot, ami igazán érdekli: a helyét a Rusk University focicsapatában. Talán Dylan a tökéletes lány a segítő szerepére.
Mert végül is Silas Moore talán tényleg egy kis javításra szorul.

Szerintem izgin hangzik, én nagyon várom.
A könyv megjelenési ideje: 2014. október 28.

De persze  már mindenki a borítót várja, úgyhogy nem is húzom tovább az időt, íme:





Cora Carmack egy huszonegynehány éves író, aki huszonegynehány évesekről ír. Sok mindennel foglalkozott már életében. Volt unalmas munkája (pl. egy hipermarketben), izgalmas munkája (pl. színházban), stresszes állása (pl. tanárként) és álommunkája (pl. az írás). Imádja a színházat, az utazást és bármit, ami megnevetteti. Szereti a szereplőit a lehető legképtelenebb helyzetekbe hozni, és miközben segít rajtuk, megpróbálja őket összeboronálni valakivel. Hiszen a kétbalkezes embereknek is szükségük van szerelemre…

Nincsenek megjegyzések