Breaking News

Itt az első bepillantás az Outlander 5. évadába! {Értékelés}


A blogturnéról




A tavasz nemcsak a napsütést hozta, hanem többek között a népszerű Outlander sorozat ötödik részének második kötetét is, melyben tovább követhetjük a kedvenc hőseink kalandjait az amerikai kontinensen.
Kövesd a Blogturné Klub négy bloggerét turnéjuk során és versenybe szállhatsz a kiadó által felajánlott nyereménykönyvért!




Kiadó: Könyvmolyképző
Oldalszám: 624
Fordító: Farkas Sándor
ISBN: 9789634575603
Sorozat: Outlander 5/2.
Kezelhető-e standalone-ként?
Moly link
Goodreads link (4,27)
Megrendelési link
EGY ​BÁMULATOS KALAND, AMI PRÓBÁRA TESZI A SZÍVET, MÉRLEGRE
TESZI A LELKET ÉS MEGMÉRI A SZELLEMET… NYELVEZETE FRISS, GAZDAG LEÍRÁSOK TARKÍTJÁK, A TÖRTÉNET PEDIG CSELEKMÉNYDÚS… MAGÁBA SZIPPANT! CNN.com
A Korona észak-karolinai gyarmatán a gazdag arisztokrácia és a megélhetésükért küzdő telepesek állnak egymással szemben, törékeny egyensúlyban tartva a kialakult, feszült helyzetet.
Közöttük áll Jamie Fraser, egy talpig becsületes és tisztességes férfi. Miután száműzték szeretett hazájából, Skóciából, végre megkapta a földet, ami után áhítozott. Támasza rendkívüli felesége, Claire, a nő egy másik helyről és időből, aki az eljövendő események ismeretének terhes ajándékát hordozza. Korábban ez a tudás veszélyt és áldást is jelentett Jamie és Claire számára. Most talán pislákoló fáklyaként vethet fényt az előttük álló vészterhes éveken át vezető útra – vagy olyan tűzvészt okoz, amiben mindketten hamuvá égnek.
A lángoló kereszt egyszerre szívbemarkoló, letehetetlen, a legapróbb részletekig történelmileg hiteles és süt belőle a szenvedély.

Olvass bele a képre kattintva!


https://konyvmolykepzo.hu/reszlet/8412_outlander5_langolo_kereszt_2kotet-20190402_181238.pdf?ap_id=Deszy


Blogturné extra - Elkezdődött az 5. évad forgatása


Az Outlander sorozat 5. kötetéből, A lángoló keresztből is készül az adaptáció! Az Outlander sorozat 5. évadának forgatása ugyanis már el is kezdődött. 

A stábtól és a szereplőkről már kaptunk egy családi Fraser fotót is, plusz egy kulisszák mögötti videót a helyszínről.

Íme:



A videó:




Nyereményjáték


Nyereményjátékunkban a népszerű történet szereplőit keressük. Minden bejegyzésben egy-egy ismert karakter nevét rejtettük el. A ti feladatotok az, hogy megtaláljátok ezt a nevet és a Rafflecopter megfelelő dobozába beírjátok.

Ne feledjétek, a beírt válaszokon már nem áll módunkban javítani. A kiadó csak Magyarország területére postáz. A nyerteseket e-mailben értesítjük. Amennyiben 72 órán belül nem jelentkezik a szerencsés, újabb nyertest sorsolunk.


a Rafflecopter giveaway


A turné menetrendje


05.05 - Betonka szerint a világ…
05.07 - Spirit Bliss Sárga kövesút (extra)
05.09 - Könyvvilág
05.11 - Deszy könyvajánlója (extra)

Nincsenek megjegyzések