Breaking News

Újabb adaptációt kap a Galaxis ​Útikalauz stopposoknak - ezúttal tévést!

Készíthetitek a törülközőket, ugyanis újabb adaptáció vár ránk a Galaxis Útikalauz stopposoknak könyvből! 

A Hulu bejelentette ugyanis, sorozatot készítenek a kötetből.
A showrunner és a forgatókönyvíró is Carlton Cuse lesz, aki korábban olyan szériákon dolgozott, mint a Lost, a Nash Bridges, A harc törvénye, A kór, a Jack Ryan vagy a Vadnyugati fejvadász - most pedig épp a Lock & Key adaptációja. Nem mellesleg 9 Emmyre jelölték, amiből egyet meg is nyert.

Vele dolgozik majd még Jason Fuchs, aki olyan forgatókönyveket hozott már össze, mint a Wonder Woman vagy a Jégkorszak sorozat 4. része.

A könyv fülszövege:

Ez ​a történet a szörnyen ostoba csütörtökről és rendkívüli következményeiről szól, és arról, hogy miért sokkal biztonságosabb a világegyetem, ha van nálunk egy törülköző. 
Ez a történet emellett egy könyvről is szól, melynek címe: GALAXIS Útikalauz stopposoknak. Ez nem földi könyv, sosem adták ki a Földön, és a szörnyű katasztrófát megelőzően egyetlen földlakó se látta vagy hallott róla. 
A könyv mindazonáltal szerfelett figyelemreméltó. Valószínűleg ez a legfigyelemreméltóbb könyv, ami csak napvilágot látott a Kisgöncöl óriási kiadóhivatalainak gondozásában – bár a földlakók ezekről se hallottak. 
Ez a könyv nem csupán hallatlanul figyelemreméltó, hanem elképesztően sikeres is. Népszerűbb, mint a Mennyei Házi Mindentudó, jobban fogy, mint a Hatvanhárom További Figura Súlytalanság Esetére című illusztrált kiadvány, és ellentmondásosabb, mint Oolon Coluphid filozófiai bombaként robbanó trilógiája: a Hol Tévedett Isten, a Még Néhány Isten Legsúlyosabb Tévedéseiből és a Végül Is Kicsoda Ez Az Isten Egyáltalán? 
A Galaxis Külső Keleti Peremének néhány liberálisabb civilizációja számára a GALAXIS Útikalauz már kiszorította a hatalmas Encyclopaedia Galacticát, s egyedül tölti be az összes tudás és bölcsesség tárházának szerepét, mert noha sok benne a hézag, és tele van kétes, de legalábbis üvöltően pontatlan adattal, két fontos vonatkozásban felülmúlja kevésbé szárnyaló elődjét. 
Egyrészt némileg olcsóbb. Másrészt borítóján a következő szavak láthatók, szép nagy betűkkel szedve:
NE ESS PÁNIKBA!

Nincsenek megjegyzések