Breaking News

Megvannak a Marvel 4. fázisának filmjei - Íme a hivatalos lista!

Természetesen mindenki rettentően várta a Marvel Comic-Con panelját, hiszen ilyenkor egy sor egészen elképesztő hírt szoktak robbantani - arról nem is beszélve, hogy a Marvel filmes univerzumának 3. szakasza véget ért, de arról csak részleges információink voltak eddig, mi vár ránk a 4. fázisban. És persze mindenki arra számított, végre megtudunk valami konkrétumot - és így is lett.

A Marvel nem csak olyan meglepő hírekkel rukkolt elő, hogy jön a női Thor film, hanem valóban bejelentette a következő filmek és sorozatok várható listáját!




Íme:

2020. május 1. - Fekete özvegy (film) - Főszerepben Scarlett Johansson, David Harbour, Florence Pugh, O-T Fagbenle és Rachel Weisz. Rendező: Cate Shortland. A filmet jelenleg is forgatják, hazánkban.




2020 ősze: A Sólyom és a Tél katonája (Disney+ sorozat) - Főszerepben Anthony Mackie, Sebastian Stan és visszatér Daniel Brühl!




2020. november 6. - The Eternals (film) - Főszerepben Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Salma Hayek, Lia McHugh és Don Lee. Rendező: Chloé Zhao




2021. február 12. - ShangChi és a Tíz Gyűrű legendája (film) - Főszerepben Simu Liu, Awkwafina és Tony Leung. Rendező: Destin Daniel Cretton




2021. tavasz - WandaVision (Disney+ sorozat) - Főszerepben Elizabeth Olsen, Paul Bettany és Teyonah Parris.




2021. tavasz - Loki (Disney+ sorozat) - Főszerepben Tom Hiddleston




2021. nyár - Mi lett volna, ha...? (Disney+ sorozat) - The Watcher hangjaként Jeffrey Wright és sok-sok MCU szereplővel, akik saját szereplőik hangjaként térnek vissza az animált sorozatra.




2021. ősz - Sólyomszem (Disney+ sorozat) - Főszerepben Jeremy Renner és Kate Bishop




2022. május - Doctor Strange és az Őrület Multiverzuma (film) - Főszerepben Benedict Cumberbatch és benne lesz Skarlát boszorkány is









A prezentáció végén Feige emlegette még a Galaxis őrzői 3-at, a Marvel kapitány 2-t, a Fekete párduc 2-t és emlegette a Fantasztikus négyest és a mutánsokat is - de ezekre már nem jutott ideje. 

Bejelentette viszont még, hogy érkezik a Blade film, Mahershala Alival a főszerepben - ám a többi filmmel ellentétben itt még nincs premierdátum.

Nincsenek megjegyzések