Breaking News

Jön magyarul is a következő Fekete Tőr Testvériség kötet!

Felkerült a következő Fekete Tőr Testvériség kötet az Alexandra oldalára, így bár megjelenési időpont még nincs, azért készülhetünk a 16. részre.

És már borítónk és fülszövegünk is van!




Fülszöveg:

Sola ​Morte, a besurranó tolvaj és kódfejtő megelégeli az alvilági játszmákat, és elhatározza, ezután tisztességes életet él. Caldwelltől távol, immár becsületes polgárként vigyáz imádott nagymamájára, és kerüli a bajt. A szívét azonban otthagyta fent északon, az egyetlen férfinál, aki átlátott a védőpajzsán.
Assail, Assail fia soha nem akart szerelmes lenni, főleg nem egy emberbe, hiszen életvitele és valódi hivatása mellett elképzelhetetlen, hogy közös jövőt tervezhessen olyasvalakivel, mint Sola. A sors azonban mindig tartogat meglepetéseket; Assail kómába esik, és Sola az egyetlen, aki visszahozhatná az életbe. Assail unokatestvérei számítanak a segítségére, mivel egy új, halálos ellenség közeledik, és a testvériségnek minden eddiginél nagyobb szüksége lenne a férfira. Sola azonban a legkevésbé sem akar belekeveredni ebbe a háborúba vagy visszatérni a múltjába, főleg miután rájön a szörnyű igazságra Assail kilétével kapcsolatban. De hogyan is hagyhatná meghalni a férfit, aki az életénél is jobban szereti őt?
A tolvaj az utóbbi évtized egyik legnagyobb romantikus bestsellere, a Fekete Tőr Testvériség tizenhatodik része.

Az írónőről:

Az 1969-es születésű, olvasói tízmilliói által J.R. Ward néven ismert Jessica Rowley Pell Bird az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb romantikus regényírója. A Massachusettsben született Jessica gyerekkorában írta első történeteit, és már tizenéves korában elkészült első regényével. Ennek ellenére hosszú időn keresztül csak hobbiként foglalkozott írással, míg 2001-ben férje javaslatára felkeresett egy irodalmi ügynököt. Első regénye 2002-ben jelent meg, 2005-ben pedig megteremtette a Fekete tőr testvériség vámpírokkal és érzékiséggel teli világát, amely révén egy csapásra a legsikeresebb romantikus szerzők közé emelkedett. Az írónő kétszer is elnyerte a legjobb amerikai romantikus írónak járó RITA-díjat. Jessica Bird jelenleg az Egyesült Államok déli részén pél férje és kutyájuk társaságában. http://jrward.com/ 

Nincsenek megjegyzések