Breaking News

Már tudjuk, mikor debütál a Könyvmolyképzős adaptáció Chris Evans főszereplésével

Chris Evanst a nagy Marvel blockbuster filmek után ezúttal egy tévés szerepben láthatjuk.

Az Apple TV+ készített ugyanis sorozatot William Landay Jacob védelmében című könyvéből, amiben a főszerepet Chris Evans alakítja majd. 

Rajta kívül szerepel a sorozatban még Michelle Dockery, Cherry Jones, Pablo Schreiber, Betty Gabriel és Sakina Jaffrey is.

Az első három rész április 24-én, pénteken debütál majd, a többi rész ezután hetente érkezik majd.

Megkaptuk az első jelenetfotókat is:




A könyv fülszövege:

Andy Barber több mint húsz éve megyei helyettes kerületi ügyész. Köztiszteletben álló férfi, szorgalmas munkaerő és boldog családapa. De amikor sokkoló bűncselekmény történik a New England-i kisvárosban, és Andy tizennégy éves fiát vádolják az osztálytársa meggyilkolásával, a férfit teljesen elvakítják az események.
Andy foggal-körömmel próbálja védeni a fiát. Jacob váltig állítja, hogy ártatlan, és Andy hisz neki. Hiszen ez a kötelessége. Ő Jacob apja. De miközben egyre több terhelő bizonyíték és megdöbbentő titok kerül napvilágra, Andy házassága összeomlással fenyeget, a per egyre gyorsabban halad fenyegető végkifejlete felé, és a válságos események tükrében az is kiderül, milyen kevéssé ismeri az apa a fiát, Andy a saját lelkiismeretével is összeütközésbe kerül: hűség és becsület, igazság és hamisság, a mélyen eltemetett múlt és az elképzelhetetlen jövő között őrlődik.
William Landay tökéletes regénye egy válságba került családról szól – izgalmas, karakteres krimi, amely egyben lebilincselő történet bűntudatról, árulásról, és arról, milyen félelmetes sebességgel tud félresiklani az életünk.

Nincsenek megjegyzések