Breaking News

MEGJELENÉSRE VÁRVA - Újabb YA mesefeldolgozás érkezik a Könyvmolyképzőnél

A Könyvmolyképző Kiadónál már több mesefeldolgozás jelent meg, mindenféle változatban: modernizált, klasszikusabb, sci-fis...

A mostani a klasszikusabb vonal.

Jessica Day George nevét már ismerhetjük, hiszen két Éjféli bál kötet is megjelent már a kiadó gondozásában, és most érkezik a harmadik!

Fontos megjegyezni, hogy ugyan sorozatról beszélünk, minden egyes kötet önálló történet, minden könyv másik mesét dolgoz fel. (Persze kapcsolat van a részek között, de tényleg nyugodtan olvashatóak külön is.)

A most érkező Az ezüsterdő hercegnője például egy Piroska és a farkas feldolgozás!

A kiadó webshopjába ma felkerült a borító, illetve egy fülszöveg-terv is. 





Fülszöveg:

*

Néha a FARKAS a HŐS, és a NAGYMAMA az, akivel VIGYÁZNOD kell…

Petúnia hercegnőt elrabolták! Bár… a baleset szó jobban illene a történtekre. Olivér, a vesztfálini erdők farkasai néven elhíresült tolvajbanda feje, nem szándékosan tette. Most pedig kénytelen lesz helyrehozni a dolgokat. Színt vall a király előtt, és elviszi a hercegnőt a nagyhercegnő birtokára.

Ám Petúnia távolról sincs biztonságban. Gyerekként a tizenegy nővérével együtt megátkozták őket, és emiatt szüntelenül táncolni kényszerülnek a Kőbezárt király éjféli bálján. Petúniát újfent baljós álmok üldözik, és nem lehet biztos abban, hogy valóban csupán rémálmokról van szó. Amikor a nővéreivel egy alaposan előkészített csapdába esnek, ki más menthetné meg őket, mint egy jóképű erdőlakó?

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések