Breaking News

Két Rainbow Rowell könyvet is elhoz magyarul a Fumax




Korábban már kiderült, hogy a Fumax Kiadó hoz nekünk valamilyen Rainbow Rowell könyvet, de eddig csak tippelgetni lehetett, melyik kötetre számíthatunk.

Ma bejelentettél: rögtön két Rowell kötet is érkezik.

Egyrészt a Fangirl képregény-változata (a regény anno a Scolar gondozásában jelent meg), illetve elhozzák a Fangirl spin-offját is, a regényben olvasott regénysorozatot, a Carry Ont!

Ahogy írják:

Nemrég belengettük nektek, hogy egy új szerző debütál nálunk - a pletykák igazak, Rainbow Rowelltől jelenik meg kapásból két kiadvány is, amelyek ráadásul szorosan összefüggnek. Az egyik a szerző magyarul is nagy sikert aratott regényének manga változatának első kötete (a többi is meg fog jelenni, összesen négy részből áll majd a sorozat), ez a gyönyörű képi világú, feldolgozásként is elsőrangú Fangirl, a másik pedig a szerző még nagyobb sikerű, #1 New York Times-bestseller regénye, a Carry On című YA, amit jó eséllyel 18-as karikával kell majd kiadnunk (és amit a Goodreadsen 250.000-nél is többen értékeltek, kiemelkedően magas, 4.2-es értékelési átlaggal!).
És hogyan függ össze a kettő? A Fangirl főszereplője egy fanfic író lány, akinek a történetben szereplő sztorija a Carry On maga (és annak a folytatásai). Őszre tervezzük a megjelentetésüket, de mivel nagyon sok bizonytalansági tényező van azért, így 100%-ra nem tudjuk még ígérni.

Nincsenek megjegyzések