Breaking News

Már szinkronosan is nézhető a Dűne legutóbbi előzetese




Októberben érkezik a Dűne adaptációja, aminek nincs könnyű útja, gondoljunk csak a csúszásokra, az HBO Maxos botrányra... De reméljük, megéri.

A rendező Denis Villeneuve, a szereplők között pedig olyan színészek vannak, mint Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Jason Momoa, Dave Bautista, Josh Brolin, Javier Bardem, Oscar Isaac és Stellan Skarsgård!

Külön érdekesség, hogy a film egy részét nálunk forgatták.

Az új előzetes magyar szinkronnal:




Frank Herbert regényéről:

Az ​univerzum legfontosabb terméke a fűszer, amely meghosszabbítja az életet, lehetővé teszi az űrutazást, és élő számítógépet csinál az emberből. Az emberlakta világokat uraló Impériumban azé a hatalom, aki a fűszert birtokolja. A Padisah Császár, a bolygókat uraló Nagy Házak, az Űrliga és a titokzatos rend, a Bene Gesserit kényes hatalmi egyensúlyának, a civilizáció egészének záloga, hogy a fűszerből nem lehet hiány. Ám ez az anyag csak egy helyen található, a sivatagos, kegyetlen Arrakison, amelyet lakói, a vad fremenek csak úgy ismernek: Dűne.
Frank Herbert legendás regénye, amely megjelenésekor elnyerte a Hugo- és a Nebula-díjat, talán a legjobb science fiction, amit valaha írtak. A Dűne hatása ma már felfoghatatlan, az elmúlt fél évszázadban olvasók milliói fedezték fel az Arrakis világának részletességét, a szöveg szépségét és a könyvben rejlő filozófiát, társadalmi és vallási gondolatokat. Herbert lehengerlő és eleven története most átdolgozott kiadásban kerül újra az olvasók elé.
„A modern science fiction egyik alapköve."
Chicago Tribune

 

Nincsenek megjegyzések