Breaking News

Alexandra Daddario lesz az újabb Anne Rice adaptáció főszereplőjeKorábban már írtam róla, hogy  az AMC Networks megegyezett Anne Rice-szal, és hozzájuk kerültek a Vámpírkrónikák és A Mayfair boszorkányok élete sorozatok jogai, összesen 18 cím - benne természetesen Rice leghíresebb alkotásával, az Interjú a vámpírral jogai is.
A Mayfair boszorkányok élete sorozat kapcsán a legutóbbi hír az volt, hogy zöld utat kapott ez a sorozat is, berendelte az AMC, egyelőre nyolc epizóddal.

A szériát Esta Spalding és Michelle Ashford írják, előbbi lesz majd a showrunner is.

Most pedig megvan az első szereplő is!

Ő pedig nem más, mint Alexandra Daddario, akit több adaptációból is ismerhetünk - ott van mindjárt a Percy Jackson, illetve a Tudsz titkot tartani? 
De persze sok más, nem adaptációs projektból is ismerős lehet.

Daddario a sorozatban a főszereplő Rowan Mayfairt alakíthatja majd a Variety információi szerint.

Korábban a jogok eladásakor egy közleményben így nyilatkozott az írónő: "Mindig is nagy álmom volt, hogy a két legnagyobb sorozatom világa egyetlen helyen összpontosuljon, hogy a filmesek felfedezhessék és tágíthassák a világukat, összeköthessék a vámpírok és boszorkányok univerzumát. Ez az álom most már valóság, az eredmény pedig hosszú karrierem legjelentősebb és legizgalmasabb megegyezése."Nincsenek megjegyzések