Breaking News

Év végén érkezik a Hogwarts Legacy - itt a legújabb videó róla!
Már többször írtam róla, hogy 2022-ben végre jön a Harry Potter új RPG játéka, a Hogwarts Legacy.

Egy előzetest korábban már kaptunk hozzá, tegnap este viszont egy sokkal részletesebb bemutató érkezett a játékról - tele gameplay részletekkel és maguk a készítők is mesélnek a játékról és a kidolgozásáról.

És ennyi alapján kimondhatjuk: ez egy csodálatos játéknak ígérkezik.

A játék az 1800-as évek varázslóvilágában játszódik majd, a játékosok pedig azt élhetik át, milyen volt akkoriban a Roxfort tanulójának lenni.
A játék tele lesz varázslattal, a játékosok a saját kalandjukat élhetik át, varázslóként vagy boszorkányként. Növelhetik a szereplőjük képességeit, miközben új varázslatokat tanulnak, fejleszthetik a harci képességeiket és választhatnak társat is maguk mellé, aki segít szembenézni az ellenségeikkel. 

Különbözú kihívások is lesznek a játékban, a karaktereknek nehéz döntéseket kell meghozniuk, eközben olyan feladatok várnak rájuk, mint új varázslatok elsajátítása, új bájitalok elkészítése, legendás állatok megszelídítése és olyan veszélyek feltárása, amik a varázslóvilág rég elfeledett múltjához kötődnek. Az út során pedig egy új, "furcsa képességet" is felfedezhetnek a játékosok, amivel csak ők bírnak.

A videóból is látszik, hogy bár a főszerep a Roxforté, azért a játék nem merül ki csak a Roxfortban, hanem járhatunk a Tiltott Rengetegben és Roxmorts-ban is. 


Nincsenek megjegyzések