Breaking News

Újabb ifjúsági könyvsorozatból készül adaptáció - megvannak az első szereplők

Az Animusnál jelent meg annak idején Jonathan Stroud Lockwood és Tsa. sorozatának első része, igaz, a széria végül kaszát kapott náluk, és az első résznél nem jutott tovább a magyar megjelenés. 

De talán majd most új lendületet ad neki az, hogy jön belőle az adaptáció!

Már a főszereplőket is megtalálták, és köztük ott van az a Ruby Stokes, aki Francescát alakítja A Bridgerton családban. 

Mellette két új fiatal színészt láthatunk már biztosan az adaptációban: Cameron Chapmant és Ali Hadji-Heshmatit. 

Az első könyv fülszövege:


Amikor a holtak visszatérnek, hogy élőkre vadásszanak, a Lockwood és Tsa. színre lép…
Ötven éve már, hogy az ország járványszerű kísértetjárástól szenved. A szellemek okozta bajoknak számos ügynökség igyekszik elejét venni. Lucy Carlyle, az ifjú és tehetséges ügynök, bár szép karrier reményében érkezik Londonba, egyszerre a város legkisebb és legpechesebb ügynökségének csapatában találja magát, melyet az igéző mosolyú Anthony Lockwood vezet. Miután egy ügyet végzetesen elszúrnak, az ügynökség léte veszélybe kerül. Hamarosan adódik egy utolsó esély a cég megmentésére, ám ehhez el kell tölteniük egy éjszakát Anglia kísértetek által legsűrűbben lakott házában. És megúszni élve.
Feszültség, humor és elképesztően vad kísértetek. A sikító lépcső esete egy hátborzongató sorozat első kötete. Történetek egy városból, amelyben szellemek garázdálkodnak. Az éjszakáid már sosem lesznek a régiek…


Nincsenek megjegyzések