Breaking News

Jön magyarul is a filmes borítóval A vikomt, aki engem szeretett
A napokban már megosztottam, hogy milyen lesz A vikomt, aki engem szeretett, vagyis a második Bridgerton regény filmes borítója. 

Most pedig jött a jó hír: már elő is rendelhető a magyar változat, ami a kiadó honlapjának információi szerint márciusban várható is!

Mutatom:
A fülszöveg:

A regény alapján készült sorozat 2022. március 25-étől látható a Netflixen.


1814 is eseménydús szezonnak ígérkezik, de e sorok írójának véleménye szerint ez nem igaz Anthony Bridgertonra, London legkívánatosabb agglegényére, aki ezidáig semmi jelét nem mutatta házasulási szándékának. És az igazat megvallva, miért is mutatná? Nála jobban senki nem játssza a tökéletes élvhajhászt. 

Lady Whistledown társasági lapja, 1814. április


De a pletykalap szerzője ezúttal téved. Anthony Bridgerton nemcsak hogy elszánta magát a nősülésre, de már ki is választotta magának a feleségjelöltet. Az egyetlen akadály a hölgy nővére, Kate Sheffield, a legalkalmatlankodóbb nőszemély, aki valaha londoni bálterembe tette a lábát.

A tüzes intrikus megőrjíti Anthonyt elszántságával, hogy megakadályozza a házasságot. De amikor Anthony Bridgerton éjszakánként lehunyja a szemét, Kate igen erotikus álmokban jelenik meg neki...

A közvélekedéssel ellentétben Kate biztosra veszi, hogy nem a megjavult szoknyavadászokból lesz a legjobb férj; Anthony Bridgerton pedig a legnagyobb élvhajhász. Kate elszántan védelmezi a férfitól húgát, de fél, hogy éppen az ő szíve sebezhető. Amikor Anthony ajka az ajkához ér, hirtelen attól tart, ő maga sem képes ellenállni ennek a megvetendő élvhajhásznak.

Nincsenek megjegyzések