Breaking News

A Bridgerton 2. évadában is lesznek modern slágerek - Miley Cyrus és Harry Styles is a listán!




A Bridgerton család első évadából valószínűleg mindenki emlékszik legalább egy olyan pillanatra, amikor felkapta a fejét a zenét hallva - ismerős és nagyon meglepő kombinációk születtek, ugyanis például a Bad Guy instrumentális változatát is hallhattuk a régens kori bálokon.

A második évad folytatja ezt a hagyományt, derül ki a People cikkéből.






Chris Van Dusen showrunner arról mesélt, egyáltalán nem volt könnyű a válogatás, és bizony néhány dallal meggyűlt a bajuk, bár a második évadnál már sokkal egyszerűbb volt a jogok megszerzése, és sokszor maguk a művészek jelezték, szívesen hallanák a dalukat a sorozatban.

Ahogy Dusen mondta: "A show újraálmodja azt a kort. Egy csavar a klasszikus kosztümös filmekhez képest, amikhez hozzászoktunk. Így tudtam, hogy ugyanazzal a modern lencsével válogatjuk majd a zenéjet, amivel minden mást is megalkottunk."

A választások ezzel együtt közel sem voltak egyértelműek: "Nagyon rita az, hogy tudom, milyen dalt fogunk használni a végleges verzióban, és sok próbálkozás és hiba vezet a végleges dalokig. A második évadban volt egy kivétel, ez pedig Miley Cyrus dala - erről rögtön tudtam, hogy a show egy bizonyos pontján használni szertném, de nem fogom elspoilerezni, mikor. Ezt a konkrét jelenetet a Wrecking Ball Midnight String Quartet változatára írtam, mert a dalban lévő érzelmek minden alkalommal ütnek, és úgy találtam, ez a konkrét dinamika nagyon jól illik a két szereplőhöz. Általában más zene kerül a végleges változatba, mint amire forgattuk a jelenetet, de ebben az esetben nem. A koreográfusunk konkrétan erre a változatra álmodta meg a koreográfiát. A képernyőkön látható zenészek valóban ezt a dalt játszották aznap. A végeredmény varázslatos, igazán emlékezetes és meghatározó pillanat lesz a sorozatban."

Ez a konkrét dal, amiről már tudjuk, hogy hallható lesz:




A teljes lista az évad modern dalaival:


Episode 201
"Stay Away" by Nirvana (VITAMIN STRING QUARTET COVER)
"Material Girl" by Madonna (KRIS BOWERS COVER)
"Diamonds" by Rihanna (HANNAH V & JOE RODWELL COVER)

Episode 204
"Dancing On My Own" by Robyn (VITAMIN STRING QUARTET COVER)

Episode 205
"You Oughta Know" by Alanis Morissette (DUOMO COVER)

Episode 206
"Kabhi Khushi Kabhie Gham" (KRIS BOWERS COVER)
"Sign of the Times" by Harry Styles (STEVE HORNER COVER)
"What About Us" by P!nk (DUOMO COVER)
y
Episode 207
"How Deep Is Your Love" by Calvin Harris & Disciples Cover (KIRIS HOUSTON COVER)

Episode 208
"Wrecking Ball" by Miley Cyrus (MIDNIGHT STRING QUARTET)

Nincsenek megjegyzések