Breaking News

A Bridgerton showrunner dolgozik a Mindketten ​meghalnak a végén adaptációján
Adam Silvera neve már itthon sem ismeretlen, igaz, volt egy kis szünet a megjelenései kapcsán. Az egyik legismertebb regénye, a They Both Die at the End megjelenésére is várni kellett - nem is olyan régen érkezett a hír, hogy a Menő Könyvek folytatja a könyvei publikálását, és pont ez a könyv érkezik magyarul idén, Mindketten ​meghalnak a végén címmel.

Eközben befutott a hír: a Bridgerton showrunner Chris Van Dusen társíróként és executive producerként fog dolgozni a könyv tévésorozat-adaptációján!

És hogy kivel írja együtt a pilot forgatókönyvét? Magával az íróval, Adam Silverával!


A könyv magyar megjelenése május végére várható.
A fülszövege:

ADAM ​SILVERA gyönyörűen szívszaggató regénye fiatalok százezreit érintette meg. A TikTokon több mint 74 millió bejegyzés szól erről a könyvről, valamint a The New York Times sikerlistáján is bérelt helye van.
„Mi, a Végső Barát Zrt. csapata, borzasztóan sajnáljuk, hogy elveszítünk. Őszinte részvétünk mindazoknak, akik szerettek, és azoknak, akik már sosem ismerhetnek meg téged. Reméljük, ma értékes, új barátra lelsz, és vele töltöd végső óráidat.”
Szeptember 5-én, kicsivel éjfél után a Halál-Hírek felhívja Mateo Torrezt és Rufus Emeteriót. Rossz hírei vannak számukra: még aznap meghalnak. Mateo és Rufus nem ismerik egymást, és más-más okokból ugyan, de mindketten szeretnének egy új barátot találni a Végnapjukon. A jó hír: erre is létezik egy alkalmazás, a neve: Végső Barát. Rufus és Mateo ennek segítségével akarnak találkozni, hogy együtt még egy utolsó, nagyszerű kalandban legyen részük – egyetlen nap alatt akarnak leélni egy egész életet.
Adam Silvera bemutatkozó regényét a New York Times komoly, érzékeny műként jellemezte, most pedig itt az elismert író újabb virtuóz alkotása, a felemelő és megsemmisítő, elbűvölő és megragadó Mindketten meghalnak a végén. Ez a történet emlékeztet rá, hogy halál nélkül nincs élet, veszteség nélkül nincs szeretet – és egyetlen nap alatt is megváltoztathatjuk az egész világunkat.
"Üdvözlöm!
A Halál-Hírektől telefonálok.
Sajnálattal jelzem, hogy az elkövetkező huszonnégy óra során az Ön élete korai véget ér. A Halál-Hírek teljes csapata nevében, kérem, fogadja mély együttérzésünket. Ez az utolsó napja, használja ki minden percét, rendben?"Vélemények:
„Merész, nagyszerű, fájdalmasan szép történet veszteségről, reményről, és a barátság megváltó erejéről.” – Lauren Oliver, a Before I Fall New York Times-sikerlistás szerzője
„Magával ragad, elgondolkodtat, és éppolyan szívszorító, ahogy a címből sejtheti az ember.” – Kirkus Reviews
„Rendkívüli és felejthetetlen.” – Booklist
„Egy könyv barátságról, szerelemről, és a sorsról – nem árt, ha kéznél van egy csomag zsebkendő olvasás közben.” – Brightly


Forrás

Nincsenek megjegyzések