Breaking News

Magyarul is érkezik a The ​Love Hypothesis - itt a magyar fülszöveg és borító




Elég nagy a The ​Love Hypothesis című könyv körül, így a magam részéről elég kíváncsi vagyok rá, mi ez a nagy hűhó körülötte - még úgy is, hogy időnként már nekem túl sok is volt a nagy "Hypo" szerelemből az elmúlt időszakban. (Nem vagyok az a típus, akit a hype zavarni szokott, de valahogy ez most sok volt nekem kicsit booktokon és booktube-on.)

A könyv magyarul A szerelem képlete címet kapta, és a Maxim nem vette át az eredeti borítót, hanem ahhoz hasonló, de saját borítót készítettett. 

Mutatom:




Fülszöveg:

A harmadéves PhD jelölt, Olive Smith nem hisz a tartós romantikus kapcsolatokban – de a legjobb barátja igen, és pont ez hozta őt ebbe a helyzetbe. Olive tisztában van vele: ahhoz, hogy meggyőzze Anh-t, hogy randizik és valóban úton van az örök boldogság felé, több kell, mint egy jedi kézlegyintő trükkje: egy tudósnak bizonyítékra van szüksége. Így, mint minden önbecsüléssel rendelkező biológus, Olive pánikba esik és megcsókolja az első férfit, akit meglát…
Az a férfi pedig nem más, mint Adam Carlsen, egy fiatal, dögös professzor, aki az egyetem legnagyobb bunkója. Ezért is döbben meg Olive teljesen, amikor a Stanford labor zsarnoka beleegyezik, hogy segít Olive-nek fenntartani a látszatot és az álbarát szerepébe bújik a kedvéért.
Ám amikor egy nagy tudományos konferencia balul sül el és Olive karrierje takaréklángra kerül, Adam újra megdöbbenti kitartó támogatásával és a kidolgozott kockáival.
Hirtelen kis kísérletük veszélyesen robbanás közelbe kerül. Olive pedig rájön, hogy az egyetlen dolog, ami bonyolultabb a szerelemről képleténél, az az, ha a saját szívét helyezi mikroszkóp alá.

Felhívjuk figyelmet, hogy a feltüntetett fülszöveg ideiglenes. Tájékoztató jelleggel került feltöltésre, végső ellenőrzése folyamatban van.



Forrás

Nincsenek megjegyzések