Breaking News

Rövid beharangozó előzetes az új Interjú a vámpírral adaptációhoz


Gőzerővel készül az Interjú a vámpírral újabb adaptációja, melynek fő rendezőjét Alan Taylor. A Trónok harcából ismerős Jacob Anderson alakíthatja a sorozatban Louis-t, aki Brad Pitt karaktere volt a könyvből készült filmben - így talán jobban be tudják lőni azok, akik a könyveket még nem olvasták. Lestat pedig - aki Tom Cruise volt - Sam Reid lesz.




Mint ismeretes, sok huzavona után tavaly májusban kiderült, hogy végül az AMC-nél landoltak Anne Rice vámpíros világának adaptációs jogai.

Így az AMC Networks-höz kerültek a Vámpírkrónikák és A Mayfair boszorkányok élete sorozatok jogai, összesen 18 cím - benne természetesen Rice leghíresebb alkotásával, az Interjú a vámpírral jogai is. 

Az AMC kiadott már egy össznépi beharangozó videót - hasonlót ahhoz, mint amit az HBO Maxa Netflix és a Peacock is megosztott -, amiben láthattunk már villanásokat az Interjú a vámpírral sorozatból is, legutóbb pedig egy sor jelenetfotót kaptunk.

A jelenetfotók mellett pedig érkezett egy kis teaser is - sokat nem mutat, inkább csak a hangulatból kapunk egy kis ízelítőt.

Hamarosan bizonyára ennél is többet láthatunk, ugyanis a premier idén őszre várható. (Elég erős lesz ez az ősz fantasysorozatokat terén - jön A Gyűrűk Ura: A Hatalom Gyűrűi, a Trónok harca spin-off Sárkányok tánca és még ez is.)


Nincsenek megjegyzések