Breaking News

BORÍTÓLELEPLEZÉS - Közös könyvvel jelentkezik Kristen Callihan és Samantha Young

Kristen Callihan és Samantha Young neve már ismerősen csenghet a magyar olvasóknak is. Előbbi a VIP sorozat (Idol, Kontroll, Zuhanás), utóbbi pedig a Dublin Street és a Mély víz sorozat szerzője. (A Dublin Street szerény véleményem szerint sokkal nagyobb figyelmet érdemelne, valószínűleg a hazai ismertségének nem tett jót, hogy a Könyvmolyképő első Rubin Pöttyös jellegű könyvei között tartozott, de akkor a Rubin Pöttyös sorozat még nem létezett, így Arany Pöttyösként jelent meg.)

Ezúttal a két szerző közös könyve érkezik magyarul, a Kiütéses győzelem.

Megérkezett a magyar borító is, mutatom:





A fülszöveg első változata:

*

Az ellentétek tényleg vonzzák egymást?

Parker Brown nem akarja elhinni, hogy kamupasit kell felfogadnia. Amikor a lány megkapta álmai állását a megújuló energia területén, úgy hitte, hogy a haladó gondolkodás világába lép. Csakhogy a főnöke a „megállapodott” alkalmazottak előrejutását segíti. Szerencsére azonban megtalálta a tökéletes jelöltet, egy hasonlóan eszes srác személyében, aki könnyű pénzszerzési lehetőséget keres. Ám akit végül Parker kap, az a fiú védelmező bátyja – Rhys Morgan. A magas, izmos, szabadszájú egykori ökölvívó éppen akkor tűnik fel, amikor a főnöke, és a lány most a manipulatív szemétláda mellett ragadt.

Nagy felelősség nehezedik Rhys vállára. Végleg kiszállva a ringből megpróbálja összetartani néhai apja edzőtermét és a helyes útra terelni öccsét, Deant. Hogy megóvja Deant önmagától, Rhys veszi át a helyét, készen arra, hogy beolvasson ennek a beképzelt lánynak. Ehelyett lehetőséget talál. Bár alig tudják elviselni egymást, Parker barátját játszani mindkettőjük számára előnyös helyzetet teremt. A lány megtarthatja a munkahelyét, ő pedig elbűvöli Parker megszállott főnökét, hogy patronálja az edzőtermét.

A gond az, hogy alig tudnak ellenállni egymásnak. És ami könnyű üzletként indult, az komplikálttá válik. Mert milyen jövője lehet egy zord ex-bunyósnak, aki fél megnyitni a szívét és egy kényesen választékos okostojásnak, aki lemondott a valódi kapcsolatokról?

Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást. Ezek az ellentétek hamarosan felizzanak a becsapódástól.

* (Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések