Breaking News

Két teljes jelenetet is megnézhetünk az Emily Brontë életéről készült filmből



Emma Mackey játssza Emily Brontë írónőt, az Üvöltő szelek szerzőjét egy új életrajzi fimben, amely egyúttal Frances O'Connor rendezői bemutatkozása is. (Ő egyébként látható volt több adaptációban is - Jane Austen A mansfield-i kastély című regényének főszereplője is ő volt az egyik feldolgozásban.)

A szereplők között van Oliver Jackson-Cohen, Fionn Whitehead és Emily Beecham is. Alwyn alakítja majd Brontë viharos szerelmét, Whitehead az írónő bátyját, Branwellt játssza, Beecham pedig Emily nővérét, Charlotte Brontét, aki szintén író volt.

Angliában már debütált a film a múlt héten, viszont sok helyen még nem lehet látni, többek között magyarul sem. Addig is a premier kapcsán két teljes jelenetet is megosztottak a filmből.


Az Üvöltő szelek című romantikus regény az 1800-as évek közepén jelent meg először nyomtatásban. O'Connor, a Mansfield Park sztárja maga írja az írónő életéről szóló film forgatókönyvét, és ez lesz első rendezése is.

A rendezőnő közleményében kiemelte: "A film története egy fiatal nőről szól, aki merte alakítani az életét, felvállalta igazi természetét a következmények ellenére is."




A két részlet, amit a filmből kaptunk:







Nincsenek megjegyzések