Breaking News

Újabb kis részletet nézhetünk meg a Gyönyörű sorscsapás adaptációból
Korábban már írtam róla, hogy már forgatják a Gyönyörű sorscsapás adaptációját, és most befutott az első előzetes is! 


Travis szerepében ismerős színészt láthatunk majd: Dylan Sprouse alakítja, Virginia Gardner pedig Abby (Runaways) lesz. 

Mellettük szerepelnek majd még a filmben Austin North (Outer Banks), Libe Barer, Ethan Embry és Rob Estes. 

A film rendezője Roger Kumble, aki eléggé alkalmasnak tűnik a feladatra, ugyanis olyan filmeken dolgozott, mint a Miután összecsaptunk és a Kegyetlen játékok. 

Egy előzetes már érkezett a jövőre debütáló filmből, most pedig egy néhány másodperces jelenetet kaptunk - igaz, ebben nem Travisé a főszerep, hanem Abbyé és Americáé. Na jó, meg kicsit Shepleyé.A rövidke jelenet:

A könyv fülszövege:

Az ​új Abby tökéletes. Nem iszik, kerüli a káromkodást, a pólói kifogástalan rendben sorakoznak a szekrényében – azt hiszi, elegendő távolság választja el a múltjában rejlő sötétségtől. De amikor megérkezik a legjobb barátjával, Americával a főiskolára, az új élet felé vezető útja gyorsan megváltozik.
Travis izmos testét tetoválások borítják, tipikus laza srác, azt testesíti meg, amire Abbynek szüksége van – és amit szeretne elkerülni. Abby távolságtartása felkelti a kíváncsiságát, és cselhez folyamodik egy egyszerű fogadás segítségével: ha ő veszít, önmegtartóztató marad egy hónapig, ha Abby marad alul a játszmában, Travisnél fog lakni ugyanennyi ideig. Travis nem is sejti, hogy a párjával hozta össze a sors, akármelyikük is nyer.
Szerelem és játék keveredik a népszerű írónő, Jamie McGuire regényében, amely a fiatal olvasók körében nagy népszerűségre számíthat. Ne hagyd ki, játszd meg te is a tétjeidet! Szerinted Abby nyer vagy Travis? Vagy ebben a játékban nincsenek vesztesek?

„Bámulatos olvasmány, csupa nagyszerű szereplővel, izgalmas és nagy sóhajtozásokra késztető pillanatokkal, drámával, nevetéssel és széles érzelmi skálával. Komoly hírnevet kívánunk, Jamie!”
Amazon


 


Nincsenek megjegyzések