Breaking News

Lélegzetelállító borítóval érkezik a következő történelmi romantikus!

A Könyvmolyképző újabb történelmi romantikussal jelentkezik, ezúttal egy hazai terepen új szerzővel.

Sarah E. Ladd regénye, ami angolul The Governess of Penwythe Hall címet kapta, magyarul A nevelőnő címet kapta - meg egy gyönyörű borítót!

A fülszöveg:

Cornwall a vérében volt.
Delia attól félt, sosem menekülhet a szorításából.
Cornwall, Anglia, 1811

Miután felelőssé tették a férje haláláért, Cordelia Greythorne elmenekült Cornwallból, és elszegődött nevelőnőnek, hogy új életet kezdjen.
Évekkel később a munkaadója váratlanul meghal, de az utolsó kívánsága, hogy a gyermekeiről továbbra is Delia gondoskodjon, akinek mindent újra kell értékelnie. Nem hagyhatja cserben a teljesen árván maradt gyermekeket, azonban sorsa így újra a cornwalli tengerpartra veti, amit mindenáron el akar feledni.

Jac Twethewey feltett szándéka, hogy új életre keltse a Penwythe Hall egykor virágzó almáskertjét, és újra jövedelmezővé tegye a tönk szélén álló birtokot. Évek óta nem hallott a testvére felől, és amikor az unokahúgai és az unokaöccsei bejelentés nélkül betoppannak a nevelőnőjük kíséretében, meg kell küzdenie a testvére elvesztése felett érzett szomorúsággal, de a hirtelen rászakadt felelősség súlyával is. Jac fontossági sorrendje megváltozik, miután a gyermekek beköltöznek az ősi hajlékba, de a titokzatos nevelőnő – és a múltját fedő rejtély – felborítja a férfi jól átgondolt terveit.

Régenskori történet, teli családi titkokkal, leselkedő veszélyekkel és egy új szerelem ellenállhatatlan vonzásával.

Ismerkedj meg hőseivel, akik a békét, az igazságot és a szerelmet keresik a cornwalli tengerparton.

Nincsenek megjegyzések