Breaking News

A házasélet jelenetei vicces formában - kihagyhatatlan képregény érkezik a Könyvmolyképzőnél

 A Devir házaspár életével nagy eséllyel már találkoztatok, de nem biztos, hogy tudtok róla. 

Az életükről rajzolt vicces képregény-kockák ugyanis rengeteg közösségi oldalas megosztást generált, és több cikk is született róluk.És azt tudtátok, hogy saját könyvük is megjelent ezekkel a mókás-életszerű jelenetekkel?

Most pedig érkezik magyarul is, a Könyvmolyképző gondozásában!

A fülszöveg:

Hogyan birkózzunk meg a házasság apró kihívásaival?
A kötet a rendkívül népszerű alkotópáros életét és szerelmét mutatja be, ahogy megbirkóznak a hétköznapok hullámvölgyeivel és a friss szülőséggel járó jelentős változásokkal.

Yehuda és Maya Devir akkor kezdték képregényben illusztrálni az életüket, amikor friss házasként az első közös lakásukba költöztek Tel-Avivban. Az azóta eltelt években az Ez egy ilyen nap az egyik legnépszerűbb alkotás lett az interneten, világszerte több millió követővel.

Ez az első alkalom, hogy a Devir-képregények egy kötetben élvezhetők. Ebben a gyűjteményben szívmelengető, vicces és mindannyiunk számára ismerős helyzeteket osztanak meg. Úgyhogy még azok is, akik nem gondolják, hogy gépkarabéllyal kellene hadat
üzenni egy csótánynak, könnyedén azonosulni tudnak a Devir házaspár küzdelmeivel és sikereivel. Hiszen ki nem mondta már maga is, hogy ez egy ilyen nap?!

Lepd meg vele magad és a szeretteidet, barátaidat!

Nincsenek megjegyzések