Breaking News

Úton az újabb Árnyvadász könyv - itt a magyar fülszöveg és borító!

Árnyvadászoknak jó hír: igen, bár közeledik az év vége, azért egy újabb Cassandra Clare regény még belefér a Könyvmolyképző menetrendjébe.

Az utolsó órák sorozat újabb könyve érkezik, a Vaslánc!

És már borítója és magyar fülszövege is van:



Fülszöveg:

Az árnyvadászoknak el kell kapniuk egy gyilkost az Edward korabeli Londonban.
Cordelia Carstairsnek mintha mindene meglenne, amire valaha is vágyott.
Hamarosan feleségül megy James Herondale-hez, a fiúhoz, akibe kislánykora óta szerelmes. Új élete van Londonban a legjobb barátnőjével, Lucie Herondale-lel és James elbűvölő társaival, a Vidám Zsiványokkal. Nemsokára visszatér hozzá az imádott apja. És ő a Cortana, az ősi kard kiválasztottja.

Az igazság viszont sokkal kegyetlenebb. James és Cordelia házassága egy hazugság, Cordelia hírnevének megmentéséért kerül rá sor. James a rejtélyes Grace Blackthornba szerelmes, akinek bátyja, Jesse évekkel ezelőtt meghalt egy tragikus balesetben. A Cortana égeti Cordelia kezét, amikor hozzáér,
az apja pedig megkeseredett és dühös. És egy sorozatgyilkos kezdi tizedelni London árnyvadászait, aki a sötétség leple alatt öl, hogy aztán nyomtalanul eltűnjön.

A Vidám Zsiványokkal együtt Cordeliának, Jamesnek és Lucie-nek a pengés gyilkos nyomába kell erednie a város legveszélyesebb utcáin.
Mindeközben mindannyiuknak megvan a saját súlyos titka.

Nincsenek megjegyzések