Breaking News

Új romantikus adaptáció a Netflixen - ez a Telitalálat

Új romantikus adaptáció debütált ma a Netflixen!

A film magyar címe Telitalálat, Tia Williams azonos című regényéből készült, ami magyarul is megjelent, az Álomgyár gondozásában.

A film leírása:

Egy divatszerkesztő nagy visszatérése nehézségekbe ütközik, amikor megtudja, hogy a bájos fiatalember, akivel egy buliban csókolózott, az új munkatársa - és a főnöke fia.


A film előzetese:
A könyv fülszövege:

Egykor ​a divatvilág krémjébe tartozott. Most visszatérhet, hacsak egy forró, titkos románc mindent tönkre nem tesz.
Jenna Jones, korábbi divatigazgató kétségbeesetten küzd egy második esélyért. Miután faképnél hagyta jegyesét, és kirúgták a Darling magazintól, az ősi ellensége, Darcy Vale által vezetett StyleZine.com-nál könyörgött ki egy állást. Jenna hamar rájön, hogy túlvállalta magát. A digitális világban otthonosan mozgó huszonévesekkel dolgozik együtt, azt se tudja, mi az a Twitter, és eljátssza, hogy még mindig „valaki” a divatvilágban, holott a fényűző életstílusa egy merő hazugság (eladta a divattervezők kreációiból álló ruhatárát, hogy kibérelhessen egy kis lakást, és a Walmart megfizethető ruhadarabjaiból próbálja fenntartani a látszatot). Ráadásul a huszonkét éves rendező, akit mellé rendeltek egy webes sorozat elkészítéséhez, teljesen megbolondítja. A fiú leírhatatlanul szexi, mosolya fékezhetetlen erőket szabadít fel Jenna lába között. Eric Comb tiltott gyümölcs, de lehetetlen ellenállni neki.
A díjnyertes New York Times és USA Today bestsellerszerző, valamint elismert divatszerkesztő, Tia Williams regénye egy botrányosan szexi és kacagtató történet egy rosszul időzített szerelemről és az újrakezdésről. A könyv filmadaptációja a tervek szerint hamarosan elérhető lesz a legnagyobb streamingszolgáltató kínálatában.

Nincsenek megjegyzések