Breaking News

Újabb jelenet a Nimona adaptációból!

Nem csalás, nem ámítás: érkezik a Nimona képregény animációs adaptációja a Netflixre, ahogyan azt már többször is megírtam! Egészen pontosan június 30-án debütál a Netflixen, szóval már tényleg nagyon közel van.

Az első jelenet és két előzetes után most egy újabb, valamivel hosszabb jelenetet osztottak meg belőle.
Az új jelenet:

A Nimona kapcsán egyébként a legutóbbi friss hír az volt, hogy az új magyar kiadás filmes borítóval érkezik.


A könyv fülszövege:

NIMONA
gaztettekre fogékony, lobbanékony természetű, fiatal alakváltó.
LORD BALLISTER BITANGFŐ
vendettára készülő gaztevő.

Nimona és Lord Bitangfő, a csatlós és a főgonosz komoly felfordulást tervez. Céljuk, hogy bebizonyítsák a királyság népének, hogy Sir Ambrosius Aranypőc és haverjai a Rendfenntartó és Lovagügyi Intézetben korántsem akkora hősök, mint azt az emberek hiszik.

BOSSZÚ!
SÁRKÁNYOK!
TUDOMÁNY!
SZIMBOLIZMUS!

De ahogy az apróbb csínytevések sorából kegyetlen összecsapás kerekedik, Lord Bitangfő ráébred, hogy Nimona képességei épp olyan homályosak és rejtélyesek, mint a lány múltja. Természetének kiszámíthatatlan, sötét oldala pedig veszélyesebb lehet, mint azt Bitangfő hajlandó beismerni.

NOELLE STEVENSON képregényszenzációja, amely a szerző népszerű, a kritikusok által is elismert webképregényén alapul, a The New York Times bestseller-listájára is felkerült. A Kirkus magazin szerint: „Ha csak egy képregényt olvasol el az idén, az legyen ez!”


1 megjegyzés:

  1. Nekem tavaly volt szerencsém látni a Netflixen. Helyenként szakadtam a röhögèstől a szereplők szövegein. Kívülről kicsit középkorinak néz ki, de a közlekedés és néhány dolog az inkább modern a storyban. A másik meg, hogy Aranypőc az a Shrek bizonyos hercegère hajaz.

    VálaszTörlés