Breaking News

Újabb könyvből készült tini rom-kom a Netflixen - ez a Love at First Sight

Tavaly debütált a Netflixen a Jennifer E. Smith regényéből készült YA romkom adaptáció, a Milyen lesz a búcsú után? - de nem ez az egyetlen adaptáció, ami a szerző könyvéből készült.


Ahogyan a blogon végigkövethettétek, film készült Jennifer E. Smith Vajon létezik szerelem első látásra? című könyvéből is, amiről végre nem csak a készüléssel kapcsolatos infóink vannak - ugyanis megérkezett az első előzetes!

Az első és fontos változtatás: más lesz a film címe, mint a könyvé. A könyv angol címe The ​Statistical Probability of Love at First Sight, ezt a film esetében lerövidítették: simán Love at First Sight (Szerelem első látásra) a cím, ami lehet, hogy jobban eladható, de elég klisés. Kíváncsi vagyok, a magyar cím marad-e az, ami a könyvnél - ami megint egy másik változat, nem az eredeti angol cím szó szerinti fordítása.

Na de ennyit a címről!

Amit már eddig is tudtunk:

A női főszereplő nem más, mint a Két lépés távolság és az UnPregnant adaptációk sztárja, Haley Lu Richardson. Ben Hardy alakíthatja Olivert, akit az X-Men: Apokalipszis, Bohém rapszódia filmekből már ismerhetünk.

A filmen A fiúknak, akiket valaha szerettem stábja dolgozott, a rendező pedig a PBS-nek Kisasszonyok minisorozatot készítő Vanessa Caswill.


Az első előzetes alapján változtattak a történeten, de remélhetőleg a szívét megtartották.

A premier szeptember 15-én várható a Netflixen. Viszont magyar feliratos változat még nem érkezett a magyar Netflix csatornára, így meglátjuk, ezen a fronton mi lesz a helyzet. Mivel eredeti tartalom, nagy eséllyel készül rá felirat és szinkron is, csak nem tartják olyan kiemelt projektnek, hogy tolják a csatornán.

És akkor nem húzom tovább a szót, az előzetes:

Nekem az írónő könyvei közül a Vajon létezik szerelem első látásra? a kedvencem, úgyhogy ennek a hírnek nagyon örülök, még ha sajnálom is, hogy az eredeti szereposztást buktuk, mert nagyon vártam a Sheehan-Steinfeld felállást, mivel mindkettőjüket nagyon szeretem.


Fülszöveg:

Négy perc általában alig valamire elegendő – ugye nem hinnéd, hogy ennyi idő alatt minden megváltozhat?
A tizenhét éves Hadley Sullivan életében ez az egyik legrosszabb nap. Ott ragadt a New York-i repülőtéren, késésben van apja második esküvőjéről, amelyet Londonban tartanak, ráadásul a leendő mostohaanyjával még sohasem találkozott.
Ebben a lehetetlen helyzetben pillantja meg a tökéletes srácot, az angol Olivert a repülőtér szűk várótermében. A fiú jegye a 18C ülésre szól – Hadley-é pedig a 18A-ra.
A végzet fordulatai és az idő fontos szerepet játszik ebben az elgondolkodtató regényben, amely egyaránt szól családi kapcsolatokról, a második esélyről és az első szerelemről. Hadley és Oliver huszonnégy órát felölelő története meggyőzi az olvasót arról, hogy az igaz szerelem akkor bukkan fel, amikor a legkevésbé számítunk rá.
Forrás

Nincsenek megjegyzések