Breaking News

A Netflix csapott le a Jennifer E. Smith regényéből készült YA romkomra!

Korábban már írtam róla, hogy Jennifer E. Smith egyik könyvéből, a Milyen lesz a búcsú után?-ból - erről akkor írtam, amikor kiderült, hogy Jordan Fisher lesz a főszereplő, aki A fiúknak második részében John Ambrose volt.

Azt is tudtuk, hogy a film producere Matt Kaplan lesz, aki A fiúknak, akiket valaha szerettem második részén is dolgozott.Így talán már nem is olyan meglepő a hír, amit a Deadline osztott meg: a YA romkom jogait a Netflix vette meg végül! 

A film további szereplői: Talia Ryder (Never Rarely Sometimes Always, Master), Ayo Edebiri (Big Mouth, The Bear) és Nico Hiraga (Moxie, Booksmart).

Kaptunk egy fotót is:
A jelenlegi hírek szerint idén nyáron már debütál is a film.


Egyébként vicces módon dolgoznak egy másik Jennifer E. Smith adaptáción is, szintén Jordan Smith főszereplésével - viszont az HBO Maxra! Erről ide kattintva olvashattok többet.

 


Fülszöveg:

Clare és Aidan számára lassacskán véget érnek a középiskolás évek. Bizakodva és céltudatosan várják a jövőt. Ám a várakozásokkal teli időszakra rányomja bélyegét, hogy a szerelmesek útja, úgy tűnik, különválik. Vágyaik és elképzeléseik külön városba viszik őket. Egyetlen kérdés marad hátra: ki kell találniuk, hogy együtt maradjanak vagy szakítsanak. A 12 órás beszélgetés során felidézik kapcsolatuk minden egyes fontos pillanatát, jelentős eseményét, hátha találnak valamit a múltjukban, ami meghatározza a jövőjüket. Az este barátokhoz, a családhoz, régi emlékekhez és különleges helyekre vezeti őket, ahol kemény igazságokkal és meglepő felfedezésekkel néznek szembe. Ahogy az óra jár, és eléri őket a reggel, úgy közeleg elkerülhetetlen búcsújuk is. A kérdés csak az, hogy a búcsú csupán reggelre szól avagy örökre? Mennyit bír ki a szerelem? Bájos, édesen keserű, bölcsességgel és szeretettel teli, ellenállhatatlan regény. Hogyan döntsünk, ha a szívünk és az élet más-más irányt diktál?

Nincsenek megjegyzések