Breaking News

Újabb chick-lit történet érkezik a Könyvmolyképző Arany Pöttyös sorozatába!

Újabb chick-lit történet érkezik a Könyvmolyképző Arany Pöttyös sorozatába!

A borító szerint fergetes romantikus komédia Az álbarátnő, és a kinti értékelései valóban elég kecsegtetőek: majdnem 30.000 Goodreads értékelés mellett 4,10-es a tetszési indexe.

Már van magyar borítónk és fülszövegünk is! 

Mutatom:

Fülszöveg:

Amikor tegnap éjjel megcsókoltalak, nem játszottam meg magam.

Everly Dalton egy két lábon járó, beszélő, Martinit vedelő randicsődtömeg.
Felejtsd el, hogy a békát meg kell csókolni! Everly még az első randin sem képes túljutni. De a munkahelyén igazi nagymenő: a milliárdos Shepherd Calloway mellett még egyetlen asszisztens sem bírta olyan hosszú ideig, mint ő. A munkatársai csodálják, amiért képes kezelni a csúnya, gonosz farkast, és az sosem harapja meg.

Shepherd Calloway nem akar senki cukros bácsija lenni.
Elege van azokból a nőkből, akik csak a pénzére hajtanak, ezért felhagy a randizással, és csakis üzleti birodalma irányításának szenteli az idejét. Egészen addig, amíg pénzéhes exbarátnője oda nem üt, ahol a legjobban fáj, és nehéz helyzetbe hozza.

A megoldása – hogy Everly költözzön hozzá, és játssza el a barátnője szerepét – nyilvánvalóan őrültség. De az időzítése bámulatos: Everly történetesen szívességet szeretne kérni a főnökétől – nagy és kellemetlen szívességet –, és így mindenki megkaphatja azt, amire vágyik.

Mellesleg, Everly simán kibír pár hónapnyi kamurománcot.
Csakhogy van egy bökkenő. Shepherd állítólag megszállott, érzéketlen robot, nem pedig érző emberi lény, szívvel és reggeli merevedéssel.
A kínos együtt alvások és a bizsergető álrandik közepette elmosódnak a határok. Ahogy Everly egyre inkább megismeri a valódi Shepherdet, rájön, hogy a férfi jóval több, mint a bankszámlája.

És a színlelés nagyon is valóságossá válik.
Tökéletes wellnessolvasmány. Dobd fel vele a napod!

Nincsenek megjegyzések