Breaking News

Hamarosan érkezik magyarul a Boyfriend Material - itt a Pasialapanyag magyar fülszövege és borítója!

Hamarosan érkezik magyarul Alexis Hall Pasialapanyag című könyve, amit régóta várok, és azt hiszem, nincs is tökéletesebb pillanat a megjelenésére, mint most, hogy a Vörös, fehér és királykék film ekkora siker. 

Ez a történet is egy LMBTQ románc ugyanis, és még a borítójában is nagyon emlékeztet a Vörös, fehér és királykékre, én nagy reményeket fűzök hozzá.

Mindenesetre a magyar borító és a fülszöveg már megérkezett!
A borítón már látható a Könyvmolyképző új, madaras jelzése is, ami innentől azokon a könyveken lesz látható, amiket fóliázni kellene... 

A fülszöveg:

(Ál)pasi kerestetik!
Olyan, aki gyakorlatilag minden szempontból tökéletes.

Luc O’Donnell érintőlegesen – és legnagyobb bánatára – híres. Még gyerek volt, amikor rocksztár szülei elváltak. Apja, akivel soha nem találkozott, a következő húsz évet hellyel-közzel az elvonón töltötte. Most visszatért, és Luc a nyilvánosság kereszttüzében találja magát. Egyetlen kompromittáló fotó elég ahhoz, hogy tönkretegye az életét.
Luc csak úgy tudja rendbe hozni a hírnevét, ha talál magának egy rendes fiatalembert, akivel párkapcsolatra léphet... Oliver Blackwood pontosan ilyen rendes fiatalember. Ügyvéd, etikai megfontolásokból vegetáriánus, és soha életében nem keveredett botrányba. Szóval: tökéletes pasialapanyag.
Lucben és Oliverben sajnos semmi közös nincs azon kívül, hogy melegek, szinglik, és mindkettőjüknek égető szüksége van egy párra, akivel megjelenhetnek egy számukra fontos eseményen. Alkut kötnek tehát, hogy eljátsszák egymás (ál)pasiját, amíg el nem csitul a vihar, utána pedig mindegyikük mehet a maga útjára, és mintha mi sem történt volna, élheti tovább az életét.

Nincsenek megjegyzések