Breaking News

Ilyen lesz a Vörös, fehér és királykék magyar filmes borítója!


Érkezik filmes borítóval is a Vörös, fehér és királykék film!

A filmet már lehet nézni az Amazon Prime kínálatában, szerintem nagyon jól sikerült, és egyébként tökéletesen kiegészíti egymást a könyv és a film, mindkettőt ajánlom.

Mutatom a filmes borítót:

A könyv fülszövege:

Mi történik, ha egymásba szeret az amerikai elnök fia és a walesi herceg?
Mikor édesanyját megválasztják az Egyesült Államok elnökének, Alex
Claremont-Diazból azonnal afféle királyi herceg lesz, amerikai módra. Jóképű, karizmatikus, zseniális – a mai fiatalokhoz szóló színarany a marketingcsapat kezében.
Csak egyetlen gond van vele: ellenséges érzelmei egy valódi herceggel, Henryvel szemben az óceán túlpartjáról. És mikor a bulvársajtó kezébe kerül egy fénykép Alex és Henry botrányos összecsapásáról a walesi trónörökös esküvőjén, ez már az amerikai-brit kapcsolatokra is hatást gyakorol.
A család- és államfők kárenyhítési tervvel állnak elő: megrendezik a két rivális megbékélését. Ám ami eleinte csak az Instagramnak szóló, megrendezett barátság, hamarosan elmélyül, és veszélyesebb lesz, mint azt ők ketten valaha várták volna. Alex azon kapja magát, hogy romantikus kapcsolatba bonyolódott a korántsem régimódi Henryvel, ami befolyásolhatja az elnökválasztási kampányt, a feje tetejére állíthat két országot, és kérlelhetetlenül felveti a kérdést: a szerelem végső soron megmentheti a világot?
Két nemzetközi celeb élete testközelből, és a megkerülhetetlen kérdés: vállaljuk-e magunkat?

„Bárhova mentem, vittem magammal, és minden lopott másodpercben ezt olvastam, muszáj volt! Magával ragadó, csodálatos, gyengéd, szexi… Ez a könyv mindent tud, amire szükségem van. Irigylek mindenkit, aki még nem olvasta, és átélheti ezt a csodás élményt!”
– Christina Lauren, New York Times bestselleríró –


Néhány idézet a könyvből:

#1
„Történelmet írunk, igaz?”

#2
„Leugrik az ágyról, és Kukoricakenyér ketrecéhez közelít, közben eléggé úgy érezve, hogy vásárra viszi a bőrét, de ugyanakkor muszáj bizonyítani az állítását– Alex gyakran kénytelen szembenézni efféle dilemmával.
– Hm – mondja. – Hogyan veszel rá egy pulykát a hurukkolásra?
– Próbálj meg te hurukkolni – javasolja Henry. – Hátha visszahurukkol.
Alex pislog egyet.
– Komolyan mondod?
– Rengeteget vadászunk tavasszal vadpulykára – magyarázza bölcsen Henry. – Az a trükkje, hogy pulykául kell gondolkodni.”

#3
„– … Úgyhogy a teljes nevem… Henry George Edward James Fox-Mountchristen-Windsor.
Alex a plafonra bámul.
– Uramisten.
– Valóban.
– És én még azt hittem, hogy az Alexander Gabriel Claremont-Diaz az gáz.”

#4
„– Ne írd át Jane Austen-regénnyé az életemet! – kiabál Alex.
– Figyelj, nem az én hibám, hogy Henry egy titokzatos és visszafogott fiatal herceg, te meg egy temperamentumos kis naiva, aki megtetszett neki, oké?”
 

Nincsenek megjegyzések