Breaking News

Íme a következő Cassandra Clare könyv, a Tövislánc fülszövege!

Hamarosan utolérjük a külföldi megjelenéseket az Árnyvadász könyvekkel, ugyanis érkezik magyarul is Az utolsó órák utolsó kötete, a Tövislánc.




A kiadó oldalára már felkerült a magyar fülszöveg első - és a tapasztalatok szerint nem végleges - változata. 

A könyvet Sándor Alexandra Valéria fordította. Megjelenési dátumunk még nincs, de ma Molyon úgy fogalmazott a kiadó olvasói kérdésre, hogy "hamarosan érkezik". 

Az eredeti borító:





Fülszöveg (figyelem, spoileres, ha még nem olvastátok a sorozat előző könyveit!)

*Jamesnek és Cordeliának meg kell mentenie Londont – és a házasságukat – Az utolsó órák befejező kötete Cassandra Clare tollából.

A Tövislánc egy árnyvadász kötet.

Cordelia Carstairs mindent elveszített, ami fontos neki. Mindössze néhány röpke hét alatt megélte az apja meggyilkolását, a terveinek meghiúsulását, hogy a legjobb barátnője, Lucie parabataija legyen, és darabokra hullott a házassága James Herondale-lel. Még rosszabb, hogy egy ősi démon, Lilith elkötelezettje lett, ami megfosztotta őt az árnyvadász erejétől.

Miután Párizsba menekül Matthew Fairchilddal, Cordelia reménykedik benne, hogy megfeledkezik a viszontagságairól a város csillogó éjszakai életében. Ám közbeszól a valóság, amikor döbbenetes hír érkezik otthonról: Tatiana Blackthorn megszökött az Adamantin Citadelláról, Londont pedig újkeletű veszélyben van Belialtól, a Pokol Hercegétől.

Cordelia egy olyan Londonba tér vissza, ahol káosz és széthúzás uralkodik. Egy váratlan ellenség felfedi a régóta őrzött titkot, hogy Belial James és Lucie nagyapja, a Herondale-család pedig démonokkal való szövetkezés vádja alatt találja magát. Cordelia meg akarja védeni Jamest, ám tépelődik a James iránt érzett – régóta reménytelennek hitt – szerelme és a Matthew-val lehetséges új élet között. Még a barátai sem tudnak neki segíteni, mert elválasztják őket a saját titkaik. Úgy tűnik, hogy mindenkinek egyedül kell szembenéznie azzal, ami következik.*(Ellenőrizetlen szöveg, előzetes tájékoztatásra!)

Nincsenek megjegyzések