Breaking News

BRÉKING! Itt A Bridgerton család 3. évadának első előzetese!A tegnap véletlenül megosztott dátumok nagyon úgy tűnik, igaznak bizonyultak!

Ugyanis ma megosztották A Bridgerton család 3. évadának első előzetesét, és ebben már feketén-fehéren ott állnak a dátumok.

A hivatalos szöveg szerint:

Lady Whistledown hallgatása véget ér, és az úri körök legszaftosabb pletykáival tér vissza. A Bridgerton család 3. évada két részben érkezik kizárólag a Netflix műsorára: az első epizódok május 16-tól, a további epizódok június 13-tól láthatók.


Az előzetes, már magyar felirattal:


2 megjegyzés:

  1. Na ezt az évadot nem vártam egyáltalán nem szimpatikus nekem a Colin Pen páros. Gyakorlatilag hülyét csinál mindenkiből bajba keveri a szerelme testvérét és mégis kap egy love storyt. Nem tudnám elvenni azt aki kihasználta a családomat és keverte azt a bizonyost saját szórakoztatására. A színésznőt sem kedvelem mert bár úgy tesz mint egy cuki aranyos kis duci csaj de bunkó a rajongókhoz

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Olvasd el a könyvet, amiben Pen, teljesen Màs karakter, aki sosem árt a szeretteinek. Ez csak a sorozat drámàs faszsàga... 😁

      Törlés