Breaking News

Egy jelenet már nagy eséllyel benne lesz A Bridgerton család 3. évadában




Ahogyan már megosztottam, gőzerővel dolgoznak A Bridgerton család 3. évadán. Igaz, forgatási fotókat már nem kaptunk, de az biztos, hogy legalább már az előkészületi fázisban vannak a munkálatok. Tehát lehet, hogy kinti helyszíni jeleneteket még nem forgattak, de ruhapróbák és nagy eséllyel koreográfiapróbák már voltak.

Joshua Okpala, aki úgynevezett intimitáskoordinátor, vagyis a szexibb jelenetek felvételét felügyeli, hogy minden megfelelően legyen koreografálva és a színészek kényelmesen érezzék magukat, friss fotót osztott meg Insta sztoriban a forgatásról.

Mutatom:

Az Insta sztori



Az Insta sztoriban ez állt: "Horses ready for action" - vagyis a lovak készen álllnak az akcióra.

Na de hogy jönnek össze a lovak az intimitáskoordinátorral?

Azok, akik olvasták a negyedik Bridgerton könyvet, vagyis Colin és Penelope sztoriját, talán már kapiskálják, mire gondolok.

És akkor innentől kezdve a bejegyzés spoileres, ha még nem olvastátok a könyvet!


Emlékeztek arra a jelenetre, ami közvetlenül azelőtt játszódik le, hogy Colin és Pen bevonulnának a Featherington házba, hogy előbbi megkérje utóbbi kezét? Az a szexi jelenet a hintóban... nos, nagyon úgy tűnik, hogy be fog kerülni a sorozatba is, ugyanis ez a jelenet szolgálhat magyarázatul arra, hogy jön össze az intimitáskoordinátor a lovakkal. 


"– Szalonképes vagyok?
– Igen – hazudta. Pedig Colin meglehetősen ziláltnak tűnt feldagadt ajkával. Haja távolról sem mutatta a rendezettség jelét.
– Remek! – Azzal fürgén kiszállt a kocsiból, kezét nyújtotta Penelope-nak.
– Te is bejössz?
Colin úgy nézett rá, mintha hirtelen elvesztette volna a józan eszét.
– Természetesen."

Nincsenek megjegyzések