Breaking News

Moly pipáló - Február 24-Március 2.


Sziasztok!

Ebben a rovatban minden héten a Moly.hu előző heti legolvasottabb könyveinek listáját osztom meg, és magamban elégedetten - vagy kevésbé elégedetten - konstatálom, hogy melyikeket olvastam közülük.
Amennyiben értékeltem is a könyvet, akkor rögtön linkelem hozzá az értékelést is.

Február 24-e és március 2-a között a legolvasottabb könyvek:


 Leiner Laura: Akkor szakítsunk
J. A. Redmerski: Az örökké határa
Suzanne Collins: Az éhezők viadala ✔
Suzanne Collins: Futótűz  
Marni Bates: Rocksztárt kaptam karácsonyra
Leiner Laura: Bábel
Veronica Roth: A beavatott
Suzanne Collins: A kiválasztott
Tracey Garvis Graves: Kötelék
Markus Zusak: A könyvtolvaj

 Ezúttal 50%-os az arányom, a 10 könyvből 5-öt olvastam. A Futótűz film extrái úgy tűnik, meghozták megint az olvasói kedvet, az egész Éhezők viadala trilógia a listán van!
Az új Leiner Laura könyvnél is hasonlóan alakult a dolog: alig jelent meg, már a listára került, azok a rajongók pedig, akiknek még nem sikerült megszerezni a könyvet vagy éppen hangolódnak még, ott volt a másik stand-alone könyve, a Bábel. (Jegyzem meg, azért elég nagy dolog, hogy úgy felkerült a listára az Akkor szakítsunk, hogy a hivatalos megjelenése most hétfő.)
A beavatott jelenléte sem nagy meglepetés, a filmből folyamatosan kapjuk az újabb jeleneteket, filmzenéket és sorra jönnek ki az interjúk is a színészekkel. Nyilván megnőtt az olvasási kedv, ráadásul akik még a film előtt szeretnék elolvasni a könyvet, azoknak most még gyorsan van idejük.

Ami a saját listámat illeti. A könyvtolvajt bebetonozták, úgy tűnik, nem mozdul a listáról, én viszont még változatlanul nem olvastam. Viszont a listán három olyan könyv is van, ami szerepel a márciusi listámon: az Akkor szakítsunk, Az örökké határa (aminek közben már neki is álltam) és a Kötelék. Szóval remélhetőleg hamarosan újabb pipáim lesznek. :)

Nincsenek megjegyzések