Breaking News

Az oldalon történt változásokról


Sziasztok!

Még nem írtam róla, de bizonyára észrevettétek már, hogy az oldalon történt néhány változás, amióta új
design van. 

Végiggondoltam, hogy mit szeretnék az oldalon, és hogy mik azok a dolgok, amelyek miatt a többi blogom jól működött. És arra jutottam, hogy az egyik ilyen az, hogy rendszeresen hozom a bejegyzéseket, és úgy döntöttem, a könyves blogomon is így lesz. 
Ezért több új rovat is született, ahogy ezt már láthattátok. A célom az, hogy minden napra legyen friss olvasnivaló az oldalon, ha más nem is, legalább egy kis csemege, amiért megéri minden nap felnézni az oldalra. 

Fontos még, hogy könyves-adaptációs híreket nem hozok az oldalon külön bejegyzésben. Viszont ez nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem is osztom meg őket: ezért érdemes látogatni a bloghoz tartozó Facebook oldalt is, mert a friss híreket, előzeteseket ott fogom megosztani. 

Addig is a rovatokról:

Heti fix rovatok:

Hétfő:
Hallgasd Hétfőn!

Kedd:
Keddi Képvarázs
Moly pipáló

Vasárnap:
Videó Vasárnap
Pólómánia

Minden héten várható ezenkívül: Régiekről dióhájban

A többi napon értékelésekre számíthattok, illetve a változó sűrűségű rovatok valamelyikére.


Havonta fix rovatok:

Havi visszatekintő
KöviHavi


Változó sűrűségű rovatok:

Borítók bűvöletében
Interjúk
Toplisták
Legendás szerelmek
Mitológiai kalauz
Szeret, nem szeret
Ha tetszett...


Remélem, nektek is tetszik az új rendszer! A véleményetek is nagyon érdekel, szóval nyugodtan jelezzétek Facebookon vagy itt, kommentben, hogy valami tetszik, nem tetszik, az ötleteket, javaslatokat is szívesen fogadom!

És ha esetleg még nem tettétek, azért sem haragszom senkire, ha az oldal Rendszeres követőjévé válik vagy lájkolja a Facebook oldalamat! Ha pedig kérdésetek van bármiről (bármelyik oldalamról, rólam, könyvekről, filmekről, bármiről) ne habozzatok használni az Ask.fm oldalamat is!

Nincsenek megjegyzések