Breaking News

Elit Team GYIK


Sziasztok!

Az elmúlt egy-két napban elég sok kérdést kaptam ezzel az egész Elit Team dologgal kapcsolatban, úgyhogy most összeírtam a leggyakoribb kérdéseket és természetesen a válaszokat melléjük. Remélem, segít.

Mi ez az Elit Team?


http://bit.ly/elitteaminfok

A Könyvmolyképző Kiadó akciója, aminek keretében a tőlük közvetlenül vásárló olvasóknak extrákkal készülnek. Aki a webshopukban veszi meg a könyveiket vagy valamelyik eseményen, amin kint vannak (pl. Könyvhéten), az körülbelül egy hónappal hamarabb olvashatja könyvet, extra ajándékot is kap, illetve számozott példányt kap. És a kedvezmény is nőtt, ezekre a könyvekre 18% kedvezmény vonatkozik, és él rájuk az is, hogy két könyvtől ingyen szállítanak.
Az akcióról egyébként ITT olvashattok bővebben.  


Melyik könyvek tartoznak az Elit Teambe?

A könyvek köre folyamatosan változni fog, jelenleg EZEK a könyvek tartoznak az akcióba.


Akkor az akció nem érvényes, ha máshonnan, mondjuk a Libriből vagy az Alexandrából rendeltem meg a könyveket?

Nem, akkor nem érvényes. Ez csak a kiadónál.


Milyen az a sorszámozott példány és mire jó?

A sorszámozott példány annyit jelent, hogy a könyvek eladásuk sorrendjében meg vannak számozva. (A könyvek hátuljában találjátok a számokat.) A számozás miatt minden ilyen példányból csak egyetlen létezik, ez pedig növeli a könyv értékét. 
A szám egyébként így néz ki:



Szükség van ehhez valamilyen plusz regisztrációra?

Nem, nincsen. Ha már regisztráltatok a Könyvmolyképző webshopjában, akkor minden további nélkül vásárolhattok úgy, ahogyan azt eddig is tettétek. Amennyiben még nem vagytok regisztrálva, akkor igen, szükség van rá, de erre minden esetben szükségetek lenne, ha a webshopból szeretnétek vásárolni. Amennyiben a helyszínen veszitek a könyveket, akkor ott nincs szükség előzetes regisztrációra vagy előrendelésre.


A korábban előrendelt könyvek is beletartoznak az akcióba?

Igen, bele.


Mikortól jár az ajándék könyv? 

Ha csak egy Elit Team könyv van a rendelésedben, akkor már jár az ajándék könyv. Rendelésenként egy, nem könyvenként egy.
Az ajándék könyves akció véget ért, most utalványt adnak.


Ha a megrendelt könyveim közül csak egy Elit könyv van, a többi sima, akkor is ingyen szállítanak?

Igen, az ingyen szállítás két könyvtől már eddig is élt, és továbbra is, nem csak az Elit könyvek esetében.


Milyen ajándék könyvek vannak?

Ez változó, a szerencse dönt.


Van Elit Team táska?

Igen! A Könyvhéten lehet kapni. 



Meddig tart az Elit Team akció?

Hossz távú, folyamatos akció, a könyvek köre fog mindig változni.


Most akkor hogy is van ez a megjelenés? Mikor tudom megvenni a könyvet?

Minden Elit Team könyvnek két megjelenési dátuma van. A korábbi időpont az a megjelenés, amikortól a kiadótól meg tudjátok venni a könyveket, a későbbi - ez kb. egy-másfél hónapot jelent - pedig az, amikortól a nagy könyvkereskedelmi láncokban (pl. Libri, Alexandra, Líra) is kaphatóvá válik.


Tehát akkor még egyszer:

Az Elit Team Könyvszolgálat oldala:

Az Elit Team könyvek listája:

1 megjegyzés:

  1. Alapvetően zseniálisnak tartom ezt a kezdeményezést, kedvezményestől-ajándékostól, ezért kérlek, ne értsd félre, amit most írok, de a "növeli a könyv értékét" megjegyzésen eléggé fennakadtam.

    A Könyvmolyképző Kiadó az egyik kedvencem, imádom a könyveiket, de azt, hogy egy beleütött sorszám bármit is emelne a könyveik - akár eszmei, akár forintális - értékén, azt erősen kétlem. Ez szórakoztató irodalom, nem valami híres klasszikus regény. Jellemzően silány papírra nyomott, ragasztott, maximum néhányszori olvasásra szánt, pár óra alatt kivégezhető szösszenetekről van szó (ez nem a kiadót minősíti, szinte a teljes mai könyvpiacra igaz). Ezek a könyvek nem fognak évtizedeket megérni a családi vitrinben, és amikor pár év múlva oldalakra hullik, simán leselejtezed, sorszám ide vagy oda.

    Az Elit Team majdnem teljes egészével egyetértek, de ez a sorszámozás nálam tipikusan azt a hatást éri el, amikor valami többnek akar látszani annál, ami. Főleg a kiadó által megcélzott, 15-25 éves korosztályt nem fogja meghatni, hogy az éppen aktuális divatkönyvében szerepel-e egy sorozatszám, vagy sem.

    "- Képzeld, van egy eredeti, dedikált Shakespeare-kötetem az 1600-as évekből!
    - Az is valami? Nekem meg van egy sorszámozott Lola és a szomszéd srác-om!"

    VálaszTörlés