Breaking News

"Könyvhetelek" - Kezdődiiiik!


Sziasztok!

Gondoltam, ha már minden nap kinézek a Könyvhétre, akkor írok ketté szedem a beszámolót, és írok egyet így péntek este, egyet pedig vasárnap. 

Aki esetleg még nem tudná, a nyaramat munkával töltöm, és hiába minden fáradtság, csütörtökön úgy döntöttem, munkából egyből a Vörösmarty térre megyek, mert ha már Pesten vagyok, nem hagyhatom ki a Könyvhetet, nem igaz? Rögtön körbejártam, megcsodáltam a standokat, beletúrtam minden dobozba, amibe lehetett, megszemléltem az akciós könyveket és az új megjelenéseket, majd letáboroztam a törzshelyemen, ahol mindig: a Könyvmolyképző Kiadó standjánál. Ott egyébként a szerencsések kapásból két írótól, On Saitól és Kozári Dorkától vehették meg a könyveiket, jó volt velük is megint találkozni, beszélgettem velük kicsit, közben pedig minden körbefotóztam, ami élt és mozgott (vagy épp nem mozgott, mert hát könyvekről beszélünk). Potyáztam is egyet, kaptam egy csodálatos Elit Team papírtáskát, szerintem gyönyörű és jó erős is egyébként. Hiába, bírnia kell a sok-sok jó könyvet. 

On Sai és Kozári Dorka a KMK standon

A gyönyörű Elit Team papírszatyrom


Persze csütörtökön még üres zsebbel mentem ki, így épp csak lecsaptam a két Richelle Mead könyvre, amit még nem olvastam - 500 forintért "dobták" az ember után az Agave standjánál -, de egyébként még nem indult be a nagy vásárlás. Talán azért a Katherine a köbönre még lecsaptam volna, de sajnos nem volt még kint. (Sajnos azóta megtudtam, hogy ma sincs, és könnyen meglehet, hogy egész hétvégén nem is lesz. Elszomorodtam, mert az volt az egyik olyan könyvem, ami mindenképp jött volna velem haza.)

A Vérvonalakat is 500 forintért vesztegetik

Közben pedig még az új Maxim megjelenéseket is megcsodáltam.
 

Mindenesetre a futó beköszönésem alatt pénteken két könyvvel és az Elit Team táskával lettem gazdagabb, meg sok-sok fotóval és jó nagy mosollyal a fárasztó meló után.


Az már nem is volt kérdés, hogy ma is kimegyek, és úgy döntöttem, a tömeget beelőzve még ma elkezdem begyűjteni a könyveimet. Ráadásul ma már a Könyvmolyképzős megjelenések másik fele is megérkezett, úgyhogy ott is vásároltam rögtön. A Bane krónikákból például a 6-os számúak lettek az enyémek. Ja, és kaptam az Elit Team akció miatt egy ajándék Pokoli báléjszakákat, aminek nagyon örültem, mert bár már olvastam, a polcomról eddig hiányzott. Pedig egész Meg Cabot gyűjteményem van, Stephenie Meyer könyvei is megvannak, szóval tényleg hiányzott.



Aztán hazafelé menet még belefutottam a könyvosztásba, úgyhogy kaptam egy számomra egyelőre ismeretlen, angol nyelvű thrillert. Egyelőre az olvasnivalóim listája elég hosszú, de azért igyekszem beszorítani valahová azt is, ha már potyázhattam.

És akkor mutatom az eddigi szerzeményeket:








És akkor mindez torony formátumban:





További képeket találtok a Könyvhétről a Facebook oldalamon, ITT.

Holnap is kint leszek egyébként, dél körül érdemes lesz a Könyvmolyképző programjának környékén keresni, ugyanis 100%, hogy ott leszek, elvileg segítő formátumban. :D

4 megjegyzés:

  1. Te jó ég, mennyit költöttél? :D ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De mindért kellett fizetnem. Szerencsés bloggerkörülmény. :)

      Törlés
  2. Katherine a köbön csak a régi kiadásban volt ma a GABO-nál, pedig az újra nekem is fáj a fogam. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tudom. :( Régiben én is láttam, de az újra fáj a fogam. Azért ma is megnézem, meg holnap is, hátha...

      Törlés