Breaking News

Cover Reveal - Nowhere But Here

A West Side Story és a Sons of Anarchy találkozik?
Igen, kérlek!

Katie McGarry legújabb regénye, a NOWHERE BUT HERE hamarosan megjelenik, most pedig már úton van a borítója! És az bizony apró részletekben érkezik, az egyik részletet megtaláljátok itt is, jó pár kulisszák mögötti képpel.

Nowhere But Here BTS
Nowhere But Here BTS
Nowhere But Here BTS
Nowhere But Here BTS

Nowhere But Here BTS

És a részlet:


C2_3pmEST

Ne mulasszátok el a többi részletet sem!

 
11am EST
12pm EST
1pm EST
2pm EST
3pm EST
4pm EST
5pm EST
6pm EST
7pm EST


Fülszöveg

Felejthetetlen új sorozat Katie McGarrytől a kockázatvállalásról, a szíved kitárásáról és arról, hogy olyan helyen találd magad, amit nem is képzeltél

A 17 éves Emily úgy szereti az életét, ahogy van: túlságosan is ragaszkodó szülők, jó barátok, jó iskola egy biztonságos környéken. Persze, kíváncsi, ki a biológiai apja - aki azt választotta, hogy egy motorklubban, a Reign of Terrorban lóg ahelyett, hogy szülő legyen -, de ez nem jelenti azt, hogy része is akar lenni a világának. De amikor egy kelletlen látogatásból egy egész nyári vakáció lesz olyan rokonok között, akikkel soha nem találkozott, egy valami biztossá vált: semmi sem az, aminek látszik. Sem a klub, sem a titokzatoskodó apja, se Oz, a srác a magával ragadó kék szemével, aki segíthet neki megérteni mindkettőt. Oz egyetlen dolgot akar: csatlakozni a Reign of Terrorhoz. Mert ők jó srácok. Megvédik az embereket. Ők... család. És míg Emily - a klub legtiszteletreméltóbb tagjának gyönyörű és jól nevelt lánya - a városban van, a fiú ezt bebizonyítja neki. Így amikor az apja azt kéri tőle, hogy tartsa biztonságban a lányt az ellenséges klubtól, Oz tudja, ez az egyetlen esélye, hogy teljesüljön az álma. Amire nem számít, hogy Emily ezt az álmot a feje tetejére állíthatja. Senki sem akarja őket együtt látni. De néha az a legmegfelelőbb személy a számodra, akire a legkevésbé számítasz, és az út, amitől a legjobban félsz, az, ami hazavezet.


Az írónőről:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKatie McGarry a kemény rock és a fiúbandák korában volt tinédzser, és élete legjobb és legrosszabb részeként emlékszik erre az időszakra. Imádja a zenét, a boldog befejezéseket, a valóságshowkat és titokban a Kentucky Egyetem baseballcsapatának rajongója. Katie a szerzője a  PUSHING THE LIMITS, DARE YOU TO, CRASH INTO YOU, TAKE ME ON, BREAKING THE RULES, és NOWHERE BUT HERE könyveknek és ezenkívül jó pár e-novellának, mint a CROSSING THE LINE és a RED AT NIGHT. Első YA regénye, a PUSHING THE LIMITS döntős volt a 2012-es Goodreads Choice szavazáson YA Fiction kategóriában, jelölt volt az RT Magazine's 2012 Reviewer's Choice Awards versenyében a Young Adult Contemporary Novel kategóriában, kétszeres Rita döntős, és a 2013-as YALSA top tízes listájára is felkerült. A DARE YOU TO szintén döntős volt a Goodreads Choice szavazáson YA Fiction kategóriában és megnyerte az RT Magazine’s Reviewer’s Choice Best Book Award for Young Adult Contemporary fiction díját 2013-ban.

Website ** Twitter ** Facebook ** Goodreads ** Pinterest ** Tumbler ** Instagram

 

4 megjegyzés:

  1. Are you frustrated and struggling to un-complete your work on time and, you need online help assignment services with affordable prices? GoAssignmentHelp.com.au know it is not possible for all the students to pay a huge sum of money for online university Assignment Help Adelaide and papers as they already have to spend a lot in their universities and colleges. That is why the 24×7 assignment, essay, papers help is provided to all the students at a best rate. GoAssignmentHelp.com.au is available for assistance round the clock and, online customer can hire our writers at any point in time. Our experts will refer tons of samples and do maximum research before starting to write. We will deliver you the finished assignment, homework help answer via message and, email. In case you want to make some changes, we offer unlimited revisions to our entire customer’s. Don’t waste your time, contact us now our Assignment Help Brisbane provider and get the very chest assignment related help.

    VálaszTörlés
  2. Really nice and interesting post. I was looking for this kind of information and enjoyed reading this. Also, check chase direct deposit time

    VálaszTörlés
  3. I found really great information here. Thank you! You might want to check out hotschedules app for more like this.

    VálaszTörlés
  4. Expert Market Research Analysis Trends, Analysis, Applications, , Growth, and Forecast to 2030” is a recent report generated by Expert Market Research. The global Pultrusion Market report has been segmented on the basis of fiber type, application, resin type and region. The report comprises various segments as well as an analysis of the trends and factors that are playing a substantial role in the market. The competitive landscape section also includes key development strategies, market share, and market ranking analysis of the above-mentioned players globally.






    Read more reports many others industry:- Leisure Boat Market, Aluminium Curtain Wall Market, Satellite Data Service Market, Aerosol Caps Market, Agricultural Films and Bonding Market, India Dry Cakes and Cookies Market

    VálaszTörlés