Breaking News

Megjelent az Invaded!





Végre, végre, végre! Eljött a pillanat, megjelent az Elidegenítve folytatása angolul!

Melissa Landers írónő ezzel kapcsolatosan írt néhány gondolatot, amit most én is megoszthatok veletek:

"Sziasztok, rajongók! Melissa Landers vagyok, az Alienated sorozat írónője, és ma alig bírok az izgalommal, mert A FOLYTATÁS VÉGRE MEGÉRKEZETT!

Egy év telt el azóta, hogy Aalyxet és Carát az intergalaktikus transzport fedélzetén hagytuk, és az INVADED egy érzelmes búcsúval kezdődik, ahogyan elválnak egymástól - Aelyx visszatér a földre, hogy megmentse a szövetséget, Cara pedig tovább megy a L'eihrre, hogy letöltse a csereprogram rá eső részét. Amíg külön vannak, szerencsétlen csillagzat alatt született szerelmeseinknek gyilkossági kísérletekkel, árulással, önmarcangolással és szadista alien tesiórákkal kell szembenézniük. (Mert nem menekülhetsz a tesióra elől, még egy másik galaxisban sem.) Amikor Aelyx és Cara végre újra találkoznak... nos, maradjunk annyiban, kirobbanó lesz. ;-)"




Megrendelési linkek:

Book Depository (ingyen szállítanak)


Az írónőről:

Melissa Landers korábban tanárnő volt, aki ott hagyta az osztálytermet, hogy más világokat hódítson meg. Büszke sci-fi geek, nem fél nyilvánosan Leia hercegnőnek öltözni - csak kérdezzétek a férjét vagy a három gyerekét. Cincinnatiban él, Loveland apró városában. További információért keressétek fel honlapját.





Szintén Melissától:

"Hogy megünnepeljük a könyvem születésnapját, felajánlok egy szerencsés győztesnek egy 25 dolláros ajándékkártyát a Barnes & Noble-be és egy dedikált csomagot, miniposzterrel és mindkét könyvvel! A játékban bárki részt vehet, aki elmúlt 18 éves." (Igen, mi magyarok is, mert nem US only a játék. :D - Deszy)

Sok szerencsét és jó olvasást!


a Rafflecopter giveaway

Nincsenek megjegyzések